Autor:

Francouzská cibulová polévka s Velšským toustem

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Polévka
Cibule
nakrájená
1 kg
Mouka 20 g
Jablečné víno
0,5 lahve
1 lahev
Drůbeží vývar 1 l
Olivový olej  
Velšský toust
Ementál 125 g
Sýr Čedar 125 g
Žloutek 1 ks
Worcestrová omáčka
pár kapek
 
Cayenský pepř  
Smetana 125 g
Toastový chléb  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Smícháme všechny přísady pro toust a namažeme na chléb. Cibuli usmažíme na olivovém oleji, až zesklovatí. Přidáme mouku a vaříme cca 2 minuty. Přidáme jablečné víno a vaříme, dokud se nám asi tak dvě třetiny nevypaří. Přidáme kuřecí vývar a vaříme zhruba půl hodiny. Na závěr nalijeme polévku do misky, na vršek položíme toust a grilujeme, dokud se chléb krásně nezpeče.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Francouzská cibulová polévka s Velšským toustem

Komentáře

  1. Lusinda   28.12.2007 | 11:41 | reagovat |

    Vynikající polévka a ten toastík nemá chybu.Vynikající,syté a rychlé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web