Autor:

Francouzská cibulová polévka s Velšským toustem

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Polévka
Cibule
nakrájená
1 kg
Mouka 20 g
Jablečné víno
0,5 lahve
1 lahev
Drůbeží vývar 1 l
Olivový olej  
Velšský toust
Ementál 125 g
Sýr Čedar 125 g
Žloutek 1 ks
Worcestrová omáčka
pár kapek
 
Cayenský pepř  
Smetana 125 g
Toastový chléb  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Smícháme všechny přísady pro toust a namažeme na chléb. Cibuli usmažíme na olivovém oleji, až zesklovatí. Přidáme mouku a vaříme cca 2 minuty. Přidáme jablečné víno a vaříme, dokud se nám asi tak dvě třetiny nevypaří. Přidáme kuřecí vývar a vaříme zhruba půl hodiny. Na závěr nalijeme polévku do misky, na vršek položíme toust a grilujeme, dokud se chléb krásně nezpeče.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Francouzská cibulová polévka s Velšským toustem

Komentáře

  1. Lusinda   28.12.2007 | 11:41 | reagovat |

    Vynikající polévka a ten toastík nemá chybu.Vynikající,syté a rychlé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web