Autor:

Formanské brambůrky

Snadné
Ingredience
Brambory
menší
8 ks
Anglická slanina 200 g
Cibule
menší
1 ks
Mleté maso
200-250
250 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olej  
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oloupeme (u nových stačí jen omýt) a rozčtvrtíme. Poskládáme je na plech vyložený pečícím papírem, osolíme, opepříme a trošku pokapeme olejem. Necháme v troubě upéct. Mleté maso opražíme na pánvi, až se začne drobit - osolíme, opepříme. Maso slijeme a necháme okapat, abychom se zbavili tuku. Na pánvi opečeme plátky slaniny a na proužky nakrájenou cibuli. Přidáme brambory a maso. Promícháme. Na talíři posypeme sýrem a obložíme kyselou okurkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Formanské brambůrky

Komentáře

  1. Markýza První   24.02.2008 | 10:26 | reagovat | závadný

    Dobré brambůrky :-). místo mletého jsem dala na drobno pokrájené dušené vepřové - nejlépe plec nebo krkovici. Může být i vepřová konzerva - nějaká kvalitnější.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web