Farvelová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g drůbeží játra
    • 250
      g farvely viz. recept Farvely
    • 1
      ks cibule
    • 2
      žloutek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, odstavíme z ohně. Přidáme na drobno nakrájená játra, uvařené farvely, žloutky, osolíme, opepříme. Nakonec přidáme sníh z bílků.
2
Plníme drůbež a pečeme klasickým způsobem.
Zařazení: Maso Vnitřnosti
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.