Autor:

Farvelová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Drůbeží játra 100 g
Farvely
viz. recept Farvely
250 g
Cibule 1 ks
Žloutek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, odstavíme z ohně. Přidáme na drobno nakrájená játra, uvařené farvely, žloutky, osolíme, opepříme. Nakonec přidáme sníh z bílků.

Plníme drůbež a pečeme klasickým způsobem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Farvelová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web