Autor:

Zeleninové pohankové "rizoto"

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Pohanka  
Zelenina  
Lněná semínka 2 lžička
Chilli 1 lžička
Sýr  
Zeleninové pohankové "rizoto"

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Zdravě i chutně

Tip na rychlý a zdravý oběd.

Nejprve si dáme vařit pohanku (5-10 minut). Vody dáme jen o malinko víc než obilniny.
Když bude téměr hotová, přidáme trochu oleje a odstavíme.
Připravíme si zeleninu - dle chuti. Já použila papriku, hrášek, mrkev a kukuřici. Může být čerstvá nebo mražená.
Hodíme na olejem zakápnutou pánev a restujeme. Posypeme trochou soli, přidáme chilli a podlijeme vodou.
Potom přidáme semínka a pohanku. Promícháme a můžeme servírovat. Nakonec přidáme sýr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové pohankové "rizoto"

Komentáře

  1. Eva   07.12.2014 | 14:14 | reagovat |

    Tento recept je super až na tu vařenou pohanku.Pohanka se nevaří, jeden hrnek pohanky spaříme dvěma hrnky vody nebo vývaru. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web