Autor:

Falešný tatarák

Střední
Ingredience
Mrkev  
Celer  
Vlašské ořechy  
Sojová omáčka  
Worcestrová omáčka  
Česnek  
Cibule  
Sýr 200 g
Kečup - ostrý  
Slunečnicový olej  
Paprika - sladká  
Olivový olej  
Hořčice plnotučná  
Sůl  
Chleba  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Očištěnou zeleninu na jemno nastrouháme. Rovněž sýr. Česnek prolisujeme a cibulku nakrájíme velmi na jemno. Ořech buď najemno nasekáme nebo pomeleme.

Všechno smícháme, přidáme dvě lžičky papriky sladké, dvě lžičky hořčice, deci oleje a kečup, aby dochutil a obarvil. Dochutíme solí a podáváme na topince. Můžeme ozdobit nasekanou pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Bramboráky se špenátem a čedarem Bramboráky na 4 způsoby Články z

Komentáře k receptu: Falešný tatarák

Komentáře

  1. zuzu   02.11.2007 | 20:21 | reagovat |

    já ho dělám takto: tři větší uvařené brambory nastrouhat najemno, 4 stroužky česneku, 1dcl oleje,1/2 lžičky papriky sladké a 1/2 pálivé, 5 lžic kečupu, 1 cibule najedno, osolit. je to fajn i na čerstvý chleba.pokud dělám topinky, dávám do tataráku míň oleje. tak dobrou chuť :)

  2. Jarka   08.08.2007 | 14:07 | reagovat |

    Je skvělý, pokaždé mám jiný poměr všech přísad a vždy vyjde chuťově velmi dobře. Přidávám ještě pepř. Syn si to dokonce ohřívá v mikrovnce, aby byl pokrm celkově teplejší. Je to také výborné.

  3. Marie Svobodová   10.06.2005 | 8:48 | reagovat |

    Máte pravdu, že vzhledem nic moc, ale chutově dobré. Máme náhradu za klasický, který už léta nedělám.

  4. Barbara   09.06.2005 | 19:02 | reagovat |

    A co gramáž u ostatních přísad? Musela jsem to dělat podle oka a chuti, ale naštěstí se povedlo. Dokonce to chutnalo i mým mlsným německým přátelům. Vzhledem to sice vypadalo jako kuskus (přísady jsem nestrouhala, ale rovnou drtila), takže tomu už jinak neřeknou, ale jsou unešení, co česká hlava nevymyslí.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web