Autor:

Dusena ryba

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Slanina 3 plátek
Cibule 1 ks
Brambory 2 ks
Rybí vývar 1 l
Sůl  
Pepř mletý  
Treska
nebo jiné bílé ryby
450 g
Petržel 2 lžíce
Pažitka 1 lžíce
Smetana
nebo mléko
250 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

1. Osmazime slaninu az se zbavi tuku, pridame cibuly a brambory a varime asi 10 minut na mirnem plamenu, aby nedoslo ke zhnednutil. Osolime a opeprime
2. Odstranime tuk a pridame rybi vyvar a varime az je zelenina mekka.
3. Pridame rybu, pazitku a petrzel a varime az je ryba hotova cca 4 minuty
4. Nakonec prilijeme smetanu nebo mleko lehce ohrejeme

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Dusena ryba

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web