Autor:

Dusena ryba

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Slanina 3 plátek
Cibule 1 ks
Brambory 2 ks
Rybí vývar 1 l
Sůl  
Pepř mletý  
Treska
nebo jiné bílé ryby
450 g
Petržel 2 lžíce
Pažitka 1 lžíce
Smetana
nebo mléko
250 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

1. Osmazime slaninu az se zbavi tuku, pridame cibuly a brambory a varime asi 10 minut na mirnem plamenu, aby nedoslo ke zhnednutil. Osolime a opeprime
2. Odstranime tuk a pridame rybi vyvar a varime az je zelenina mekka.
3. Pridame rybu, pazitku a petrzel a varime az je ryba hotova cca 4 minuty
4. Nakonec prilijeme smetanu nebo mleko lehce ohrejeme

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Dusena ryba

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web