Dusena ryba

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      plátek slanina
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks brambory
    • 1
      l rybí vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 450
      g treska nebo jiné bílé ryby
    • 2
      lžíce petržel
    • 1
      lžíce pažitka
    • 250
      ml smetana nebo mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Osmazime slaninu az se zbavi tuku, pridame cibuly a brambory a varime asi 10 minut na mirnem plamenu, aby nedoslo ke zhnednutil. Osolime a opeprime
2
2. Odstranime tuk a pridame rybi vyvar a varime az je zelenina mekka.
3
3. Pridame rybu, pazitku a petrzel a varime az je ryba hotova cca 4 minuty
4
4. Nakonec prilijeme smetanu nebo mleko lehce ohrejeme
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.