Domácí vlašský salát

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: tamsim

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pomazánkové máslo Bez příchuti
    • 2
      ks majonéza
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule Malá
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 200
      g měkký salám
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek Malá
    • nakládané kapie Dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pomazánkové máslo smícháme s majonézou a hořčicí. Přidáme na jemno nasekanou cibuli, okurku, sterilovanou papriku a nakrájený salám. Nakonec vmícháme propláchnutý hrášek z konzervy. Mažeme na veku a zdobíme dle fantazie.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Jenda
    Jenda |

    8. 11. 2011 17:46

    Krome kapie nepatrí do vlasáku také brambory.

  • Di
    Di |

    28. 2. 2006 07:40

    Hano, asi se míní malá "klasická" krabička, to znemaná 100 g.

  • Martina +++++
    Martina +++++ |

    27. 2. 2006 22:49

    Hanko mas recht ja ziju v nemecku a jsem s toho taky sem tam vedle Je to vsude jine.

  • Helena
    Helena |

    30. 12. 2005 15:06

    Je moc dobrý - doporučuji- stačí 2-4 lžíce majonézy,1 lžíce hořčice, spařit horkou vodou cibuli, lepší točeňák bez křupek nastrouhat, sůl,pepř, worčestr- hotový za 10 minut, uležet!!

  • Dana
    Dana |

    18. 11. 2004 08:11

    Zkusila jsem tento salát, protože mě zlákala jeho jednoduchost (sama dělám výborný, ale dost složitý) a musím říct, že je moc dobrý - hlavně druhý den, když se rozleží. Jen jsem do něj přidala ještě jednu vařenou nahrubo nastrouhanou bramboru, bylo to lepší a ta kapie do vlašáku taky nepatří. A hořčice jen jednu lžíci, dvě by byly moc.

  • Hana
    Hana |

    17. 11. 2004 01:46

    Proč nejsou doporučovány klasické hmotnoasti. Já např. žiji v Austrálii a nevím jaké množství jsou dvě majonézy.