Ďábelské toasty

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso
    • 2
      dl vývar
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • sůl
    • drcený kmín
    • 1
      lžička kari
    • 2
      lžíce ořechy mleté
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • feferonka
    • 2
      ks vařené brambory
    • toastový chléb
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Větší cibuli nakrájíme nadrobno a necháme na trošce oleje zesklovatět, přidáme lžíci sladké papriky, špetku soli, špetku drceného kmínu a lžičku kari koření, mleté maso, lehce osmahneme a podlijeme vývarem. Dusíme asi 20 minut.
2
Přidáme mleté ořechy, worchester, kečup, feferonky podle chuti a nakonec zamícháme nastrouhané vařené brambory a necháme zchladnout.
3
Vymažeme plech máslem, plátky toastového chleba pokryjeme vychladlou směsí, lehce zasypeme strouhaným sýrem a zapečeme.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • martin jirout
    martin jirout |

    7. 9. 2006 02:15

    pokud jsem váš recept dobře pochopil tak chcete dávat kari do základu což bych nepovažoval za dobrý nápad mohlo by se totiž stát že zhořkne což není zrovna dobrá věc tak bych ho přidal až později a vůbec bych celé kořenění nechal až na maso je to mnohem jednodušší a hlavně se tím nic nezkazí jinak nápad je dobrý