Cuketový nákyp II.

Střední
Ingredience
Cuketa
střední
1 ks
Vysočina 200 g
Cibule 1 ks
Česnek
6-8
8 stroužek
Vejce 2 ks
Mléko
trochu
 
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Oregáno  
Polohrubá mouka 2 lžíce
Brambory 3/4 kg
Sýr
na posypání
 

Postup přípravy:

Očištěnou cuketu nastrouháme spolu s vysočinou na hrubém struhadle. Orestujeme na oleji cibulku, přidáme cuketu, vysočinu, na hranolky nakrájené brambory, utřený česnek, sůl (opatrně, vysočina je dost slaná), pepř, oregano, kmín, vše spolu s rozkvedlanými vejci a moukou v troše mléka smícháme a vylejeme na pekáč.

Pečeme pod poklicí a nakonec posypeme sýrem a necháme opéct bez pokličky. (Kdo chce, může nastrouhanou cuketu trochu posolit a nechat „vyplakat“, nepustí pak i s bramborami v troubě tolik vody).

Se zeleninovým salátem je to výborné letní jídlo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Cuketový nákyp II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web