Autor:

Čokoládoví lanýži

Střední
Ingredience
Čokoláda
70% - kvalitné hořká
250 g
Šlehačka 75 ml
Máslo 125 g
Cukr krupice 30 g
Vanilkový cukr 1 balíček
Kakao
na obalení
 

Postup přípravy:

V kastrůlku svařte šlehačku s máslem a cukry - dokud se nerozpustí. Odstavte z plotny a přidejte na kousky nalámanou čokoládu, kterou nechte za stálého míchání rozpustit, avšak už bez vaření.

Čokoládový krém nechte alespoň 4 hodiny vychladit a ztuhnout při pokojové teplotě. Pak lehce vyšlehejte mixerem (nejnižší rychlost!), naplňte jím cukrářský sáček s hladkou špičkou a do misky s kakaem vytlačujte středně velké válečky, které ihned obalujte ze všech stran a skládejte na připravený tác. Uložte v chladu a nechte důkladně ztuhnout.

Obalovat můžeme i v mletých mandlích.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Reklama
Dort Red Velvet Dárek pro maminku: Dort Red Velvet Články z

Komentáře k receptu: Čokoládoví lanýži

Komentáře

  1. Lenka Picková   27.12.2015 | 14:55 | reagovat | závadný

    Taková vánoční čokoládová kalorická bomba, ale naprosto excelentní O:-) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web