Autor:

Čína (universální)

Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Pepř mletý  
Sojová omáčka  
Solamyl (bramborový škrob)  
Olej  
Kečup - jemný  
Zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájené na nudličky dáme do kameninové misky, promícháme s trochou pepře a sójové omáčky.

Přidáme lžičku Solamylu a necháme asi dvě hodiny marinovat. Na pánvi rozpálíme olej a připravené maso orestujeme, přidáme opět trochu sójové omáčky. Maso vyjmeme a mírně osolíme.

Na zbylý tuk dáme kečup, zeleninu a sójovou omáčku, prohřejeme a na talíři přelijeme přes maso.

Příloha: hranolky, brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Čína (universální)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web