Autor:

Čína (universální)

Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Pepř mletý  
Sojová omáčka  
Solamyl (bramborový škrob)  
Olej  
Kečup - jemný  
Zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájené na nudličky dáme do kameninové misky, promícháme s trochou pepře a sójové omáčky.

Přidáme lžičku Solamylu a necháme asi dvě hodiny marinovat. Na pánvi rozpálíme olej a připravené maso orestujeme, přidáme opět trochu sójové omáčky. Maso vyjmeme a mírně osolíme.

Na zbylý tuk dáme kečup, zeleninu a sójovou omáčku, prohřejeme a na talíři přelijeme přes maso.

Příloha: hranolky, brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Čína (universální)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web