Autor:

Čína (universální)

Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Pepř mletý  
Sojová omáčka  
Solamyl (bramborový škrob)  
Olej  
Kečup - jemný  
Zelenina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájené na nudličky dáme do kameninové misky, promícháme s trochou pepře a sójové omáčky.

Přidáme lžičku Solamylu a necháme asi dvě hodiny marinovat. Na pánvi rozpálíme olej a připravené maso orestujeme, přidáme opět trochu sójové omáčky. Maso vyjmeme a mírně osolíme.

Na zbylý tuk dáme kečup, zeleninu a sójovou omáčku, prohřejeme a na talíři přelijeme přes maso.

Příloha: hranolky, brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Čína (universální)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web