Autor:

Česnekové kotelty

Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Česnek  
Zakysaná smetana 2 lžíce
Tuk  
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Malé cibulky
perlové
250 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

4 vepřové kotlety naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem po obou stranách necháme je asi 1/2 hodiny pod pokličkou uležet, potom je osolíme, opepříme a poprášíme sladkou paprikou. Oloupeme 250 g perlových cibulek a na rostlinném tuku kotlety spolu s cibulkami osmažíme, měkké kotlety vyjmeme a dáme do tepla. Do výpeku k cibulkám přidáme trochu vody a povaříme je, do šťávy poté zamícháme 2 lžíce kysané smetany. Omáčku necháme přejít varem, osolíme ji, opepříme a přidáme sladkou papriku. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Česnekové kotelty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web