Česko-čínská mňamka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • sádlo
    • 1
      balíček čínské nudle

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na nudličky či kostičky dáme do misky, přidáme sůl, pepř, dosti sojové i worchestrové omáčky a řádně promícháme. Mezitím rozpustíme na pánvi sádlo. Až je sádlo řádně rozpálené, celou majdu dáme na pánev a smažíme do měkka. Cca 2 minuty před koncem smažení, přidáme na pánev nudle (předem 3 minuty namočené ve vařící vodě). Smažíme, až jsou nudle osmažené.
2
Jídlo je opravdu výborné. K masu se dá před koncem smažení přidat také šlehačka - není nutností.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Radka Havlickova
    Radka Havlickova |

    27. 12. 2008 12:57

    Moc dobre, jen dam priste dvoje nudle...

  • martin machacek
    martin machacek |

    8. 2. 2008 09:16

    hnus

  • ondra halada
    ondra halada |

    8. 2. 2008 09:15

    nic,moc. Nejsem cinan ani cech

  • Katka
    Katka |

    11. 10. 2007 20:36

    Já to dělám z kuřecího masa, smíchám olej, koření, solamyl a maso, nechám do druhého dne ( nemusí ), osmažím, pak sojovka, přidám mr. zeleninu s brokolicí a nakonec ty nudle. Super, rychlé a dobré!

  • Letty
    Letty |

    11. 6. 2007 19:15

    hééj, ségra, to je můj recept.. :oD