Autor:

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Snadné
Ingredience
Hlávkové zelí
1 mensi hlavka
1 ks
Cibule 1 ks
Mrkev 1 ks
Řapíkatý celer
1 rapik bez listu
1 ks
Bílé víno 200 ml
Fenyklová semínka 1 lžička
Mletá sladká paprika 1 lžička
Bobkový list 2 ks
Panenský olivový olej  
Dušené zelí česko-italské hospodyně

Postup přípravy:

Ze zelí odstraníme vrstvu vnějších listů, rozkrojíme, vykrojíme košťál a nakrájíme na proužky. V hrnci rozehřejeme 2-3 lžice oleje a orestujeme nadrobno nakrájenou mrkev, cibuli a celer. Zalijeme bílým vínem, polovinu necháme odpařit a přimícháme fenyklová semínka, bobkovy list a papriku a promícháme. Přidáme zelí, zalijeme cca 250 ml horké vody a dusíme. Když zelí zmenší svůj objem, osolíme, promícháme a vaříme doměkka. Podáváme jako přilohu k masu nebo jen tak s čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Zapečené brambory se slaninou Milované brambory Články z

Komentáře k receptu: Dušené zelí česko-italské hospodyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web