Budapešťská domácí pomazánka

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks měkký tvaroh
    • 2
      lžíce rama
    • 1
      sklenice naložené papriky 350ml
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžička moučkový cukr podle chuti
    • 1
      lžička sůl podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do misky dáme tvaroh, ramu, sterilovanou papriku bez nálevu (doporučuji české výrobky Hamé, Otma. Zahraniční nemají dobrý nálev), na jemno nakrájenou cibuli a podle chuti cukr a sůl.
2
Šlehačem rozšleháme a podle konzistence přiředíme nálevem z paprik, případně dochutíme. Dáme do chladničky vychladit. Příloha chléb, pečivo.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janaso
    Janaso |

    19. 9. 2011 15:50

    Notoricky známé, jednoduché a dobré.