Autor:

Budapešťská domácí pomazánka

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Měkký tvaroh 1 ks
Rama 2 lžíce
Naložené papriky
350ml
1 sklenice
Cibule 1 ks
Moučkový cukr
podle chuti
3 lžička
Sůl
podle chuti
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Do misky dáme tvaroh, ramu, sterilovanou papriku bez nálevu (doporučuji české výrobky Hamé, Otma. Zahraniční nemají dobrý nálev), na jemno nakrájenou cibuli a podle chuti cukr a sůl.

Šlehačem rozšleháme a podle konzistence přiředíme nálevem z paprik, případně dochutíme. Dáme do chladničky vychladit. Příloha chléb, pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Budapešťská domácí pomazánka

Komentáře

  1. Janaso   19.09.2011 | 15:50 | reagovat |

    Notoricky známé, jednoduché a dobré.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web