Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 72x
1- 1 5
Autor:

Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 160 g
Moučkový cukr 150 g
Rostlinný olej 1 dl
Mléko 1 dl
Prášek do pečiva 1 balíček
Vanilkový cukr 1 balíček
Vejce 4 ks
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Do mixéru dáme 4 žloutky, 1 dl oleje, 1 dl mléka, 1 balíček vanilkového cukru, 150 g moučkového cukru a mixujeme 2 minuty. Pak vlejeme do mísy, přidáme postupně polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh ze 4 bílků. Dobře promícháme a vlejeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe ovocem. Pečeme v mírné troubě asi 20 minut (zkusíme špejlí). Po upečení pocukrujeme.

Je moc dobrá, krásně nadýchaná, jen není pravda, že dlouho vydrží jako čerstvá, obvykle se sní během jednoho odpoledne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 72x)
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

Komentáře

  1. Valma   26.06.2015 | 20:59 | reagovat | závadný

    Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

  2. Martina   21.06.2015 | 19:34 | reagovat | závadný

    Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale během chladnutí spadla,nevím čím to je :-( Ale jinak je křehounká a už je troubě druhá ,první se hned snědla ;-) Dávám 1....

  3. Martina   21.06.2015 | 15:31 | reagovat | závadný

    Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale při chladnutí spadla :-( nevím čím to je ...Jinak je chuťově vinikající a křehoučká .Dávám za 1....

  4. eva   18.06.2015 | 14:13 | reagovat | závadný

    Najlepšia bublanina čo som v živote upiekla! Dakujem za recept!

  5. Gita   05.06.2015 | 15:03 | reagovat | závadný

    A není té mouky nějak málo? Na celý PP a 4 vejce...co? :-\

1 2 3 4 ... 6 ... 11 ... 16 ... 21 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web