Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 73
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: zrzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 160
      g polohrubá mouka
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mixéru dáme 4 žloutky, 1 dl oleje, 1 dl mléka, 1 balíček vanilkového cukru, 150 g moučkového cukru a mixujeme 2 minuty. Pak vlejeme do mísy, přidáme postupně polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh ze 4 bílků. Dobře promícháme a vlejeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe ovocem. Pečeme v mírné troubě asi 20 minut (zkusíme špejlí). Po upečení pocukrujeme.
2
Je moc dobrá, krásně nadýchaná, jen není pravda, že dlouho vydrží jako čerstvá, obvykle se sní během jednoho odpoledne.
Zařazení: Moučníky Buchty
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pytrysek
    pytrysek |

    19. 6. 2017 11:19

    Používám i jako spodní korpus na ovocný želatinový dort a dnes těsto použiji na jahodové muffiny, je krásně vláčné,nadýchané a není vůbec suché :-)

  • eva
    eva |

    8. 9. 2015 16:14

    Je to najlepsia a najrychlejsia bublanina aku som kedy robila a jedla. Proste nema chybu :-)

  • Valma
    Valma |

    26. 6. 2015 20:59

    Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

  • Valma
    Valma |

    26. 6. 2015 20:59

    Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

  • Valma
    Valma |

    26. 6. 2015 20:59

    Výborná, Taky se mi zdálo málo mouky, tak jsem to dala na menší plech. Tak to naběhlo, že jsem ji pekla skoro hodinu pod alobalem :-) Dopadlo to ale dobře. Byla vysoká a nadýchaná.... Díky za recept.

  • Martina 35
    Martina 35 |

    21. 6. 2015 19:39

    Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale při chladnutí spadla,nevím čím to je :-( Alejinak je křehounká a chuťově výborná,už peču druhý plech ;-) Dávám 1...

  • Martina
    Martina |

    21. 6. 2015 19:34

    Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale během chladnutí spadla,nevím čím to je :-( Ale jinak je křehounká a už je troubě druhá ,první se hned snědla ;-) Dávám 1....

  • Martina
    Martina |

    21. 6. 2015 15:31

    Bublanina mi při pečení krásně naběhla ale při chladnutí spadla :-( nevím čím to je ...Jinak je chuťově vinikající a křehoučká .Dávám za 1....

  • eva
    eva |

    18. 6. 2015 14:13

    Najlepšia bublanina čo som v živote upiekla! Dakujem za recept!

  • Gita
    Gita |

    5. 6. 2015 15:03

    A není té mouky nějak málo? Na celý PP a 4 vejce...co? :-\

  • pytrysek
    pytrysek |

    5. 6. 2015 08:35

    Bublanina je vynikající, těsto používám i jako korpus na dort s ovocem a želé.

  • bublanina
    bublanina |

    3. 6. 2015 20:18

    Výborná, nadýchaná, zmizla hned :)

  • losveros
    losveros |

    12. 7. 2014 16:24

    Vynikající <3

  • daniela.opshytosh@zsnovapaka.cz
    daniela.opshytosh@zsnovapaka.cz |

    9. 7. 2014 19:43

    je to perfektní,už se za ni začína prášit :-D :-D :-D :-P :-P :-P ;-) ;-) ;-)

  • Věra
    Věra |

    5. 7. 2014 13:08

    Přidám do žloutků trochu citronové kůry a nemá chybu! Je hned pryč.

  • Ivana
    Ivana |

    21. 6. 2014 06:29

    Vynikající recept!!! Měkká několik dní, nadýchaná, chuť na jedničku...hned se po ní zaprášilo.:) Jen se mi těsto zdálo dost nízké, a to jsem použila menší rozměr plechu:/

  • Jitka
    Jitka |

    5. 8. 2013 19:36

    A pak, že dlouho vydrží.Ani nevychladla a je pryč. :-\ :-D

  • papasi
    papasi |

    20. 7. 2013 09:18

    Bublaninu dělám s posýpkou do které přidám trošku skořicového cukru nebo kokosu. Je to nejlepší bublanina co znám. :-P

  • TerkaZV
    TerkaZV |

    11. 5. 2013 09:40

    Zdravím lidičky, chystám se vyzkoušet tuhle mňamku ale nikde se tu nepíše jestli bublaninu mohu udělat s drobenkou? děkuji za radu :)

  • marie29
    marie29 |

    1. 5. 2013 11:08

    Výborná..jen se po ní zaprášilo :-))

  • ReceptyII.
    ReceptyII. |

    17. 3. 2013 11:32

    Je výborná. Dávám 1*. :-)

  • zmoli
    zmoli |

    9. 3. 2013 14:06

    Dělám ji poměrně často a je naprosto super.Jen se zapráší :-)

  • Brigit
    Brigit |

    22. 1. 2013 21:50

    Dali jsme si nahoru trošku šlehačky a supr zákusek, sklidila úspěch u všech doma, děkuji!

  • MS
    MS |

    17. 8. 2012 10:31

    Tento recept jsem tu našla už asi před třemi lety a od té doby už jinou bublaninu nechceme. Je báječná!!

  • Olga
    Olga |

    1. 7. 2012 14:25

    Perfektní! Vyměnila jsem cukr za třtinový,přidala trochu strouhaného kokosu a dala do dortové formy. pekla jsem sice déle ale na perfektní bublaninu si stálo počkat ;-)

  • anička
    anička |

    1. 7. 2012 09:41

    tak jsem to taky zkusila a mohu potvrdit,výborné :-[

  • Jana
    Jana |

    29. 6. 2012 17:48

    Bublanina ma sama plus : rychla, jednoducha, krehka, nadychana, sladka tak akorat. Bohuzel ma jedno minus - rozhodne nevydrzi dlouho cerstva, protoze s tim, jak je dobra nema sanci ani 10 minut !!!!! :-)

  • Miluše ČervenkováP
    Miluše ČervenkováP |

    26. 6. 2012 19:05

    Pekla jsem už podle různých receptů,ale tenhle je jednoznačně jednička.Je to dobrota. :-*

  • Markétka
    Markétka |

    24. 6. 2012 22:06

    Bublaninu jsem dělala poprvé a už nikdy jinou něž tuto dělat nebudu... je naprosto výborná...děkuji :-*

  • Markétka
    Markétka |

    24. 6. 2012 22:06

    Bublaninu jsem dělala poprvé a už nikdy jinou něž tuto dělat nebudu... je naprosto výborná...děkuji :-*

  • Ivana Zdvihalová
    Ivana Zdvihalová |

    14. 6. 2012 16:44

    Zdravím všechny,tuto bublaninu právě peču tento týden po druhé-je skvělá.Děkuji za recept.Ivana.

  • Marsel
    Marsel |

    9. 6. 2012 15:09

    naprosto souhlasím :-) jednoduchá a vynikající <3

  • markéta
    markéta |

    18. 5. 2012 23:04

    Vynikající není co dodat <3

  • Martina
    Martina |

    13. 7. 2011 21:46

    Bublanina byla rychlá, snadná a moc dobrá !! Nejdéle na tom trvalo to vypeckování třešní :-) , recept chválím.

  • Klečková Daniela
    Klečková Daniela |

    28. 6. 2011 16:26

    Čekám návštěvu,jdu na to!Pak okomentuju výsledek.už se těším. :-)

  • Iveta
    Iveta |

    25. 6. 2011 11:22

    Pekla jsem ji s třešněmi a jelikož byla hned snězená, druhý den jsem ji dělala rodince znovu, tentokrát s jahodami. Všem ohromně chutnala a já, jelikož jsem celiak, jsem jen nasávala tu úžasnou vůni, ale protože mám ve spíži amarantovou mouku, zkusila jsem ji upéct z ní a povedlo se, takže celiakové, pokud máte rádi bublaninu, zkuste tento recept, jen místo polohrubé mouky dejte amarantovou, a nejen celiaci, amarant je velmi zdravá a zdraví prospěšná potravina, takže to zkuste i vy zdraví. :-) ;-)

  • člověk
    člověk |

    11. 6. 2011 13:14

    nazdar 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

  • Monika
    Monika |

    27. 3. 2011 19:48

    Prosím o radu O:-) Dnes jsem ji dělala, chuťově moc dobrá!!! <3 Akorát, když jsem ji vytahovala z trouby, nádherně vyrostla, za chvíli ovšem splaskla :-( Asi jsem udělala nějakou chybu, mám ji nechat ještě chvíli třeba ve vypnuté otevřené troubě? :-\ Pekla jsem v horkovzdušné na 165 st. Díky za radu ;-)

  • Bara
    Bara |

    18. 2. 2011 16:03

    Mohu nahradit mléko smetanou 33% ? :)

  • Veronika K.
    Veronika K. |

    6. 2. 2011 12:52

    Skvělá, všem moc chutná a nikdy by me teda nenapadlo jí dělat v mixeru, takže hned 2x díky:)

  • martina garšicová
    martina garšicová |

    27. 9. 2010 18:55

    naprosto úžasná nadýchaná ! :))) díky !

  • Nikola Brzybohatá
    Nikola Brzybohatá |

    16. 7. 2010 10:50

    Jednoduše vynikající!

  • Martina Kroufková
    Martina Kroufková |

    13. 7. 2010 16:03

    Opravdu vynikající. Dělala jsem s jahodami, rybízem, angreštěm. Vždy perfektní, jen není pravda, že dlouho vydrží :)))), vždy se po ní jen zapráší. Dávám za jedna.

  • Petra Týlová
    Petra Týlová |

    12. 5. 2010 16:41

    Dělala jsem již několikrát, pokaždé s jiným ovocem. VŽDY S ÚSPĚCHEM!!!

  • Tereza Vrbová
    Tereza Vrbová |

    10. 3. 2010 10:32

    Je výborná,dávám 1!! Druhý den je snad ještě lepší a dělala jsem jí s jahodama,mňamka!!! Super,díky za recept,pošlu ho dál :-)

  • Jana švarcová
    Jana švarcová |

    23. 1. 2010 12:38

    opravdu je výborna, davam 1

  • Vendula Foltová
    Vendula Foltová |

    4. 7. 2009 12:40

    Vynikající...a opravdu jsme nestihli zjistit,zda vydrží dlouho čerstvá:-)

  • Mirka P.
    Mirka P. |

    29. 6. 2009 10:27

    Ano, druhý den je stále jako čerstvá, ale třetího dne se nedožije. Jsme na ni jen dva a už je skoro pryč.

  • A B
    A B |

    27. 6. 2009 20:28

    již píši druhý pochvalný komentář. musím se taky přiznat, že minule jsem ji dělala z vypeckovaných višní - zřejmě šťáva vytekla - bylo to opravdu mokré ze spodu. Ale snědla se taky (pro návštěvu by se nehodila). dnes jsem dělala s malinami, červeným a černým rybízem, a zase perfektní. Škoda, že už nemůžu dát další 1.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    27. 6. 2009 12:04

    Paní Terezko, ještě, že vás tu máme. Moc díky za radu, na dotaz paní Jany, že pod piškot s jahodami je dobré dát plát listového těsta. Já už ji nechtěla péct, protože to dopadalo tak, jak Jana popisovala. Naštěstí jsem zahlédla vaši odpověď a dneska vyzkoušela. Prostě PARÁDA, jinak už ji péct nebudu. Jen možná pro toho, kdo má rád sladší, přidat trochu cukru navíc. Ještě jednou díky. Zdravím. Ivana

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    14. 6. 2009 08:33

    Janka, jahody majú vysoé percento vody, takže rady tri: 1. každé ovocie pred použitím do koláča premiešajte s 1 lyžicou múky. Zabránite tomu, aby kleslo dolu a hore nebolo nič a zároveň prípadnému premočeniu spodnej časti. 2. Ak použijete jahody, pod bublaninu položte tenký plát lístkového cesta a tak nalejte cesto. Nebudete mať spodok príliš premočený. 3. Snažte sa piecť čo najrýchlejšie, aby koláč nebol dlho v rúre.

  • Jana Nováková
    Jana Nováková |

    14. 6. 2009 08:22

    Prosím o radu. Bublaninu jsem dělala s jahodami, chuťově dobrá, jen ovoce při pečení pustilo šťávu a spodní polovina buchty je celá promočená a rozblemtaná. Nabídnout návštěvě to teda nemůžu. Poradí mi prosím někdo, co s tím?

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    9. 6. 2009 14:48

    Dělala jsem s jahodami, taky nevím, jak chutná druhý den, nezbyl ani kousek. Bublanina není suchá, je krásně vláčná, dělala jsem na menší plech, protože z oslavy 18.narozenin zbyly ještě zákusky. Dávám za 1*

  • A B
    A B |

    5. 6. 2009 20:18

    Tuto buchtu mám v oblíbených. opět jsem ji dnes dělala, , tentokrát s třešněma, jen co vychladla, byla pryč. Přijela dcera a 2 vnuci.opravdu - již po několikáté - vynikající.

  • Ivana Jelinkova
    Ivana Jelinkova |

    1. 3. 2009 19:21

    Ted jsem dopekla. S olivovym olejem{slunecnicovy nebyl} a merunkami,trosku vic van.cukru a bylo.. moc moc chutnala. Dekuji za recept

  • Belldandy Goddess
    Belldandy Goddess |

    14. 2. 2009 22:25

    Pani Klaro, ja bych dvojitou davku upekla ze sesti vajicek. Mleko vajicka nenahradi..

  • Klára Dedíková
    Klára Dedíková |

    11. 2. 2009 21:10

    Pekla jsem s ostružinami (mám jich plný mrazák a potřebuji se jich zbavit) a chuťově opravdu výborná. Jen byla dost nízká, množství těsta je podle mně na menší plech nebo do remosky. Příště upeču z dvojité dávky, jen se mi nechce dávat osm vajec, bude stačit, když je nahradím mlékem?

  • Alena Hreusová
    Alena Hreusová |

    8. 2. 2009 09:38

    Piekla som s čerešňami. Klasická jednoduchá chutná bublanina, nič výnimočné.

  • Markéta Vedejová
    Markéta Vedejová |

    26. 1. 2009 11:32

    Děkuji za príma recept, bublanina je výborná, její přípravu zvládla 8-letá dcerka. Do těsta jsme ještě přisypaly dvě lžíce mletých ořechů a posypaly borůvkami. Mňam.

  • iva vostis
    iva vostis |

    25. 1. 2009 14:57

    Tak jsem také vyzkoušela,jakou rychlosti jsem se do práce pustila,že jsem si ani neuvědomila,že jsem dala do mixeru celá vejce a výsledek,taky dobrý.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    25. 1. 2009 09:20

    Test 09:20

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    25. 1. 2009 09:19

    Test 09:19

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    25. 1. 2009 09:18

    Test 09:17 žluťoučký kůň úpěl ďábelské ódy

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    25. 1. 2009 09:16

    Test 09:16

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    25. 1. 2009 09:14

    Test 09:14

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    25. 1. 2009 09:13

    TEST 09:13

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    25. 1. 2009 09:11

    Test přidání nového komentáře 09:11

  • pavlina prochazkova
    pavlina prochazkova |

    19. 1. 2009 22:13

    Tato bublanina je výborná a můžu potvrdit, že i druhý a třetí den je čerstvoučká. Ne, že by nám tak nechutnala a zbyla, ale upekli jsme jí s přítelem pozdě večer a druhý den byla vynikající.

  • brettv brettv
    brettv brettv |

    19. 1. 2009 20:09

    tak jsem včera zkoušela, před obědem jsem upekla s borůvkama, dala na klasický plech-byla nižší a dala méně cukru a musím říci mňam. odpoledne už nebyl ani kousek a já musela ještě večer péct opět, to už jsem dělala z 1.5dávky a na plech akorát. hodnotím 1*

  • Zdeňka Matušková
    Zdeňka Matušková |

    19. 1. 2009 19:44

    Je výborná, ale ani u nás nevyzkoušíme jaká jedruhý den. Dělala jsem s meruňkovým kompotem a můžu jen doporučit.

  • niobe nightingale
    niobe nightingale |

    13. 1. 2009 19:00

    tak jsem chtěla vyzkoušet "top" recept... no nevim, ale není podle mých představ - doma jsme zvyklí na tužší bublaninu, která se mixuje 20 minut a je prostě taková jinačí... takže zůstávám radši u naší pracnější. ale vyzkoušet se má všechno .)

  • Helena Pazourková
    Helena Pazourková |

    13. 1. 2009 14:53

    Děkuji za opravdu skvělý recept.Já doma neměla skoro žádné ovoce, jen tři malé banány, tak jsem je použila a bublaninu udělala mramorovou (půlku těsta s kakaem).Je opravdu moc dobrá.Na velký plech ovšem nebyla, jen na ten střední. Aspoň tedy v mém podání.

  • Renda ***
    Renda *** |

    10. 1. 2009 10:33

    těsto je na klasický velký plech

  • Helena Ondrůšková
    Helena Ondrůšková |

    9. 1. 2009 11:26

    Prosím na jak velkém plechu bublaninu mám upéct?

  • jana krakowitzerová
    jana krakowitzerová |

    8. 1. 2009 14:56

    ta kteď jsem ochutnala a je jako pírko fakt ňamka, nedá se srovnat s jinýma bublaninama....Nedalo mi napsat podruhé !!!

  • jana krakowitzerová
    jana krakowitzerová |

    8. 1. 2009 14:44

    Teď jsem jí vzndalala a je přes okraj plechu , krásně vyskočila....Pěkná.

  • Ivona Novotná
    Ivona Novotná |

    8. 1. 2009 14:04

    Mňam, mňam je výborná!!!! Sice jsem neměla ještě úplně rozmražený jahody a tak byla trochu "mokrá", ale i tak zmizela za odpoledne.

  • alenaE -
    alenaE - |

    6. 1. 2009 19:26

    CO vydrzi hooodne dlouho jo??? Lez-nam nevydrzela ani necele odpoledne!!!!Davam velikou1111!!!

  • Milena Skybova
    Milena Skybova |

    4. 1. 2009 17:56

    Tak zrovna jsem jí vytáhla z trouby,věřím že bude chutnat.Dělala jsem ji z jahodami.

  • Renda ***
    Renda *** |

    13. 12. 2008 05:40

    Bublanina je výborná,lepší jsem snad nejedla,dělala jsem ji s třešněmi a opravdu nebyla šance zjistit,jak chutná na druhý den! :-))Díky za recept!

  • Blanka Řeťovská
    Blanka Řeťovská |

    7. 12. 2008 17:32

    Dneska jsem to zkusila. Výborné,jednoduché a hlavně rychlé. :-)

  • Jana Koukolová
    Jana Koukolová |

    6. 12. 2008 13:34

    Na kolik stupňů to mám péct? Díky :-)

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    19. 6. 2008 19:33

    taky by mě zajímalo, jak chutná déle čerstvá,nějak se to vymklo :-))Laďka

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    19. 6. 2008 18:32

    Tak myslím,že nikdy nikdo,pokud to upeče nezjistí,jestli vydrží dlouho.Já jsem to upekla před chviličkou,sotva to stačilo vychladnout,ve trojko jsme snědli polovinu plechu na večeři a o druhou polovinu se postarala naše 87 letá babička a ikdyž to říká skoro vždy,řekla,že dlouho nic tak dobrého nejedla.Použila jsem jahody,ale určitě by to šlo s čímkoliv,už se těším na rybíz.Dávám za jedna a děkuji autorce za recept.

  • Kristina Wantuloková
    Kristina Wantuloková |

    18. 6. 2008 20:41

    Opravdu skvělá, pekla jsem s jahodama, dávám 1*.

  • Zuzana Buroňová
    Zuzana Buroňová |

    1. 6. 2008 15:39

    Bajecny recept, bublanina chutna moc dobre, druhy den jsem musela pect dalsi:-))

  • Marsí
    Marsí |

    1. 2. 2008 13:17

    Je výborná, podařilo se mi uhájit na druhý den pár kousků a i ten druhý den je skvělá.Dělala jsem s meruňkama, je taková fajn nakyslá....dávám za 1..:-)

  • Petra T.
    Petra T. |

    29. 1. 2008 10:38

    Opravdu nemá chybu dělala jsem na víkend a hned byla pryč. Děkuji za recept opravdu skvělá dávám za 1.

  • Lenka Nedbalek
    Lenka Nedbalek |

    23. 1. 2008 19:57

    Dneska jsem ji upekla a je vinikajici, vsem moc chutnala. Dukuji za recept.

  • Gaba Holoubkova
    Gaba Holoubkova |

    19. 1. 2008 18:05

    Kdyz komentar - tak velmi kladny! Autorce Kvete diky za bublaninu. Ja ji upekla bez ovoce, ale naplnila kremem. Lahudka.Uvitam prispevek na muj kucharsky web.http://takvarimja.nazory.cz/

  • hanka vanková
    hanka vanková |

    9. 1. 2008 17:23

    tak jsem jí dnes upekla a je opravdu vynikající,dělala jsem ji z broskví .super super

  • mia
    mia |

    30. 8. 2007 10:29

    ještě jsem zapoměla, dělala jsem jí s višněmi a pokusně jsem je ,aby mi nepropadly dolu do těsta,obalila místo v mouce, v mletých ořeších-moc dobré...první bublaninka, za kterou jsem se pochválila;o) hezký den

  • mia
    mia |

    23. 8. 2007 11:04

    úžasná, perfektní, výborná, jen jednu chybu má...je rychle mizící;o)))

  • Květa B.
    Květa B. |

    9. 8. 2007 21:30

    Teda Maňule, to jsi tedy dobrá. Já jsem v 16 pekla nanejvýš zelené bábovky, v lepším případě zeleno-fialové.Moji mamu z toho vždycky málem trefil šlak.

  • maňule
    maňule |

    9. 8. 2007 20:17

    je mi 16 a byla to moje první bublanina, před chvílí jsem ji vytáhla z trouby a myslim si, že se mi docela povedla a chuťově je taky výborná, sice trošku kyselejší, ale to bude tím, že tam jsou švestky:D...děkuju za recept!! :))

  • Kamamila
    Kamamila |

    30. 7. 2007 22:15

    Pekla jsem jí s ostružinami. Musím říct, že je opravdu moc dobrá. Není vysoká a suchá. Do teď mi takový recept na bublaninu chyběl. Dávám 1 a do oblíbených. A tady děkuji autorce.

  • Věra
    Věra |

    26. 6. 2007 17:30

    Na základě komentářů jsem raději udělala z 1,5 dávky. Dva kousky jsem uschovala, abych zjistila, jestli je název pravdivý. Pekla jsem v sobotu, dnes ochutnala a musím potvrdit, že název odpovídá skutečnosti.

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    24. 6. 2007 19:24

    Taky se přidávám ke chvále,bublaninu jsem dělala s třešněmi a byla opravdu výborná.Dávám za 1.

  • Andrea J.
    Andrea J. |

    24. 6. 2007 10:39

    Dekuji za vyborny a rychly recept. Pred chvili jsem vytahla bublaninu z trouby a je vynikajici!!!!!! Nam nam nam!

  • Miroslava Marková
    Miroslava Marková |

    17. 6. 2007 19:04

    Bublaninu jsem pekla dnes ráno a teď už je plech prázdný. Neměla jsem čerstvé třešně, dala jsem do bublaniny kompotované a bylo to super, doporučuji a dávám samozřejmě za 1. Akorát mi po vyndání z trouby trochu popraskala.Poradí mi prosím někdo, jak se tomu příště vyvarovat?Děkuji!

  • Pavlína Drexlerová
    Pavlína Drexlerová |

    15. 6. 2007 18:46

    Bublanina byla skvělá, ale příště musím udělat z dvojité dávky, protože se po ní jen zaprášilo!!!

  • Květa B.
    Květa B. |

    15. 6. 2007 14:08

    Ano, je.

  • beba
    beba |

    15. 6. 2007 12:12

    Je to na klasický veľký plech ?

  • Pavlínka
    Pavlínka |

    13. 6. 2007 11:09

    Zlákal mě Váš komentář,tak jsem ji včera upekla,a mohu jen doporučit.Pěkně vyběhla a je to opravdu BUBLANINA.Děkuji za vynikajíci recept.

  • Květa B.
    Květa B. |

    10. 6. 2007 22:10

    Taky jsem byla v pokušení ji přejmenovat na : Bublanina,která se hned sežere.

  • Jana K.
    Jana K. |

    9. 6. 2007 17:58

    Souhlasím s komentářem - kdo vlastně ví, že zůstane dlouho čerstvá, když zmizí z plechu skoro ještě za tepla...???Je opravdu vynikající vynikající vynikající!!! Doporučuji :-)

  • denisa wowrová
    denisa wowrová |

    30. 5. 2007 16:50

    Bublanina je Výborná...

  • Martina B
    Martina B |

    13. 5. 2007 11:31

    Je to vynikající bublanina, kterou dělám vždycky, když čekáme návštěvu, všem moc chutná a opravdu rychle zmizí :)

  • Daniela Hrušková
    Daniela Hrušková |

    14. 10. 2006 22:13

    Tak se mi bohužel nepovedla, srazila se nebo jsem jí dala na špatný velký plech, těsta jsem moc neměla....ale když si dám 2ks na sebe, je výborná!! :o))

  • Eva Weiserová
    Eva Weiserová |

    16. 7. 2006 08:55

    Včera jsem ji pekla,VYNIKAJÍCÍ!!!!.dávám 5 jedniček.Dnes ji musím upéct znova.Jen by se měl asi opravit název-nikdo nebude schopen zjistit,jak dlouho zůstane čerstvá,protože je okamžitě pryč.