Autor:

Brambůrky

Střední
Ingredience
Žloutky na tvrdo 2 ks
Máslo
nebo tuku
60 g
Hnědý rum  
Moučkový cukr  
Strouhané ořechy 100 g
Čokoláda 100 g
Bílek 1 ks
Kakao
na obalení
 

Postup přípravy:

Žloutky rozmělníme, promícháme se změklým máslem nebo tukem, povlažíme rumem a dochutíme prosátým cukrem. Hmotu necháme v chladu odležet. Ořechy v teplé troubě prohřejeme, promícháme s čokoládou, přidáme vidličkou rozšlehaný bílek, podle chuti prosátý cukr a rum. Hmotu necháme v chladu odležet. Z první hmoty utvoříme kuličku. Z druhé hmoty uděláme placičky a obalíme jimi kuličky. Obalíme v prosátém kakau. Brambůrky uložíme v chladu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Brambůrky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web