Brambory - Apetit

Střední
Porce: 20
Těsto
Mleté vlašské ořechy 100 g
Moučkový cukr 100 g
Máslo 15 g
Hnědý rum
1-2
 lžíce
Kakao  
Hořká čokoláda 100 g
Náplň
Máslo 60 g
Moučkový cukr 70 g
Hnědý rum 1 lžíce
Žloutky na tvrdo 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Suroviny na náplň vymíchat do pěny a vytvarovat kuličky, lepší je dát hmotu ztuhnout (do mrazáku) pak pomocí lžičky udělat hromádky, dát na tácek a znovu do mrazáku.
Těsto: do rendlíku nasypte ořechy a nechte je trochu prohřát. Přidejte ostatní přísady a zpracujte. Po vychladnutí odeberte kousek, udělejte placičku a do ní zabalte žlutou hmotu. Obalte v kakau.
Já jsem si podsypával desku kakaem a taky ruce kakaem, jinak se to hodně lepí, ale výsledek stojí za to.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Brambory - Apetit

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web