Autor:

Bramborový salát z Hoštic

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Vařené brambory 2 kg
Hlávkové zelí 1/2 kg
Cibule 1 ks
Nakládané okurky 3 ks
Červená paprika 1 ks
nálev
Ocet 1 dl
Slunečnicový olej 1 dl
DeKo 1 lžíce
Cukr 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Ingredience na nálev důkladně smícháme.

Nakrouháme hlávkové zelí a zalijeme nálevem (zelí v něm rychle změkne).
Pak brambory uvařené ve slupce a ostatní zeleninu nakrájíme na kostky. Opatrně smícháme s hlávkovým zelím v nálevu.

Necháme uležet alespoň 12 hodin.

Je výborný v létě ke grilovanému masu.

Poznámka: DeKo - prášek na zavařování zeleniny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bramborový salát z Hoštic

Komentáře

  1. ali   17.07.2014 | 6:57 | reagovat |

    skvělá lehká příloha ke grilovanému masu, jednoduchá příprava. Hosté byli nadšeni.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web