Květákový nákyp

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák
    • 5
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • muškátový květ
    • máslo
    • 1
      ks papriková klobása
    • 200
      g uzené maso
    • 3
      ks smetanový sýr
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      plechovka tatra mléko
    • strouhanka na vysypání zapékací misky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Květák uvaříme do poloměkka a necháme vychladnout.
2
Zatím si vymastíme a strouhankou vysypeme zapékací misku. Květák pokrájíme na menší kousky, přidáme sůl, pepř, muškátový květ, vejce, na plátky nakrájenou klobásu a na kostičky na krájené uzené maso, přidáme sýry, lžíci polohrubé mouky a promícháme.
3
Přendáme do vymazané a vysypané zapékací mísy nebo pekáčku, zalijeme Tatrou a dáme trouby péct asi na 45 minut.
4
Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.