Autor:

Květákový nákyp

Snadné
Ingredience
Květák 1 ks
Vejce 5 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Muškátový květ  
Máslo  lžička
Papriková klobása 1 ks
Uzené maso 200 g
Smetanový sýr 3 ks
Polohrubá mouka 1 lžíce
Tatra mléko 1 plechovka
Strouhanka
na vysypání zapékací misky
 
Květákový nákyp

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Květák uvaříme do poloměkka a necháme vychladnout.
Zatím si vymastíme a strouhankou vysypeme zapékací misku. Květák pokrájíme na menší kousky, přidáme sůl, pepř, muškátový květ, vejce, na plátky nakrájenou klobásu a na kostičky na krájené uzené maso, přidáme sýry, lžíci polohrubé mouky a promícháme.
Přendáme do vymazané a vysypané zapékací mísy nebo pekáčku, zalijeme Tatrou a dáme trouby péct asi na 45 minut.
Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Květákový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web