Autor:

Bramborové knedlíky opečené v bramboráku

Střední
Ingredience
Knedlík
bramborový knedlík v množství dle potřeby
 
Na bramborák
Brambory 700 g
Hladká mouka 80 g
Vejce 1 ks
Mléko 1 dl
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Sádlo
na pečení nebo olej - dle zvyklosti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Na pánev s rozehřátým sádlem nebo olejem lžící dáme připravené těsto na bramborák, do tohoto těsta zatlačíme bramborový knedlík (který jsme si nakrojili na tenčí plátky), lžící opět přidáme bramborákové těsto a rozetřeme po celé ploše knedlíku. Pečeme stejným způsobem jako klasický bramborák.

Těsto na bramborák je nutné mít o něco málo hustější, aby se nám zbytečně nerozlévalo. Skvělá příloha k pečeným masům, divičině se zelím, špenátem, můžeme použít jako hlavní bezmasé jídlo doplněné zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Bramborové knedlíky opečené v bramboráku

Komentáře

  1. Mekoa   27.12.2015 | 22:25 | reagovat | závadný

    Prisaha bpohu ze sem se poblil jak Blitka :-$ O:-)

  2. Richard Zatloukal   13.12.2005 | 17:54 | reagovat | závadný

    To zní slibně....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web