Autor:

Biskupský chlebíček IV.

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr krupice 150 g
Lískové oříšky 150 g
Rozinky 150 g
Arancin 150 g
Hrubá mouka 150 g
Tuk  
Moučkový cukr
na ozdobení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Smíchejte žloutky a cukr krupici tak, aby vznikla napěněná hmota, pak přidejte zbylé přísady a nakonec přimícháme mouku a našlehaný sníh.
Biskupský chlebíček pečeme ve formě (hřbet) 50 minut při teplotě 170 °C.
Po vychladnutí posypeme moučkovým cukrem a můžeme servírovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vanilkové semifredo Domácí zmrzliny a sorbety - to nejlepší letní mlsání Články z

Komentáře k receptu: Biskupský chlebíček IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web