Autor:

Biskupský chlebíček IV.

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr krupice 150 g
Lískové oříšky 150 g
Rozinky 150 g
Arancin 150 g
Hrubá mouka 150 g
Tuk  
Moučkový cukr
na ozdobení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Smíchejte žloutky a cukr krupici tak, aby vznikla napěněná hmota, pak přidejte zbylé přísady a nakonec přimícháme mouku a našlehaný sníh.
Biskupský chlebíček pečeme ve formě (hřbet) 50 minut při teplotě 170 °C.
Po vychladnutí posypeme moučkovým cukrem a můžeme servírovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Biskupský chlebíček IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web