Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 29x
1 1 5
Autor:

Biskupský chlebíček II.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 150 g
Hera 120 g
Moučkový cukr 150 g
Žloutek 4 ks
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Sníh z bílku 4 ks
Náplň
Rozinky 1 balení
Čokoláda na vaření
posekaná
100 g
Ořechy
sekané
2 dl
Biskupský chlebíček II.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Všechny suroviny smícháme, nakonec jen vmícháme posekanou čokoládu, rozinky a ořechy. Takto připravené těsto dávame do vymaštěných a vysypaných srnčích hřbetů (2 kusy) a upečeme. Můžeme polít čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 29x)
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Biskupský chlebíček II.

Komentáře

  1. Eliška   24.12.2013 | 10:50 | reagovat | závadný

    Chtěla by jsem se zeptat na jak dlouho to mame dat do trouby a na jakou teplotu :-) moc děkuju ;-)

  2. Zuzana Lehotská   21.12.2013 | 14:53 | reagovat | závadný

    Postup je tedy velmi zjednodušený. Nejprve jsem šlehala žloutky s cukrem, až pak jsem zašlehala hodně měkkou heru, dál mouku s práškem do pečiva a na samý konec po troškách metličkou zapracovala sníh a kandované ovoce s čokoládou. Vypadá i voní výborně. Děkuji za recept.

  3. Kačka   30.03.2013 | 10:41 | reagovat | závadný

    Teď se mi peče ve formě na beránka, tak jsem zvědavá :-)

  4. imagoimagor   16.05.2012 | 6:58 | reagovat | závadný

    Katko, nejlepsi je maslo nechat trochu zmeknout mimo lednici a pak ho naslehat rucnim slehacem spolecne se zloutky a cukrem. Nasledne staci vmichat rucne (vareckou) ostatni ingredience, s tim, ze jako posledni lehce vmichas uslehane bilky. Hodne stesti! :-)

  5. Katka   14.04.2012 | 19:31 | reagovat | závadný

    Dobrý den, jsem trochu amatér a chtěla jsem biskupský chlebíček vyzkoušet.Podle předchozích komentářů jsem utřela žloutky s cukrem, vyšlehala sníh s bílků, ale nevím si rady s tukem (Herou). Tu mám rozehřát na plotýnce do tekutého stavu? A tu tabulku čokolády mám nasekat na kousíčky a přidat do těsta? Děkuji za radu. Katka

1 2 3 4 ... 6 ... 8 ... 10 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X