Autor:

Bezlepková čokoládová lízátka

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 40
Ingredience
Hořká čokoláda 200 g
Sušené ovoce
nakrájené
50 g
Burizony 50 g
Nasekané ořechy 50 g
Bezlepková čokoládová lízátka

Postup přípravy:

Čokoládu rozehřejte ve vodní lázni. Pozor, nepřehřejte ji. Zchlaďte ji na 29°C nejlépe tak, že hmotu budete stále dokola roztírat širokou stěrkou po studené hladké ploše (nejlépe na mramorové desce). Pak čokoládou naplňte sáček se šiřší hubičkou a na mřížku rozložte alobal. Stříkejte na něj kolečka, do kterých ponořte klacíky (aby pevně držely, můžete je pomocí lžičky překrýt trochou čokolády), a podle chuti posypte ovocem, burizony, ořechy. Pracujte rychle, když začne čokoláda chladnout, už v ní držet nebudou. Dejte ztuhnout do ledničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Bezlepková čokoládová lízátka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web