Autor:

bezé s jahodami

Střední
Ingredience
Citronová kůra
strouhaná
 
Cukr krupice 100 g
Bílek 1 ks
Kompot
Jahodová šťáva 100 g
Grenadína 2 lžíce
Jahody 225 g
Máta 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Z bílku a cukru ušleháme tuhý sníh,vmícháme citronovou kuru.Troubu předáme na 150 stupnů.Plech vyložte pečícím papírem a lžičkou dělejte sněhové pusinky dál od sebe.Mírně pečeme asi 40 minut a nechte vystydnout.Kompot:Jahodovou štávou uvedme do varu,upřidáme jahody grenadinu a posekanou mátu.Nechte hodně vychladnout a přelíjte přes pusinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
S dárky do zásuvky zabodujete! Inspirujte se skvělými tipy. [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: bezé s jahodami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web