Autor:

bezé s jahodami

Střední
Ingredience
Citronová kůra
strouhaná
 
Cukr krupice 100 g
Bílek 1 ks
Kompot
Jahodová šťáva 100 g
Grenadína 2 lžíce
Jahody 225 g
Máta 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Z bílku a cukru ušleháme tuhý sníh,vmícháme citronovou kuru.Troubu předáme na 150 stupnů.Plech vyložte pečícím papírem a lžičkou dělejte sněhové pusinky dál od sebe.Mírně pečeme asi 40 minut a nechte vystydnout.Kompot:Jahodovou štávou uvedme do varu,upřidáme jahody grenadinu a posekanou mátu.Nechte hodně vychladnout a přelíjte přes pusinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dort čokoládových snů Dort čokoládových snů - postup krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: bezé s jahodami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web