Autor:

Barončiny řezy

Těsto
Polohrubá mouka 150 g
Moučkový cukr 150 g
Žloutek 4 ks
Rostlinný tuk 250 g
Prášek do pečiva 150 g
Náplň
Jablka 1 kg
Moučkový cukr 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme nastrouhaný tuk, mouku smíchanou s kypřícím práškem. Z těsta oddělíme třetinu a dáme do chladničky ztuhnout aby se lépe stouhalo. Ostatní těsto rukama roztlačíme na suchý plech. těsto potřeme náplní na ni dáme sníh ze čtyř bílků , navrch nastrouháme těsto z chladničky a dáme péct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Barončiny řezy

Komentáře

  1. Simča S.   30.04.2011 | 22:38 | reagovat | závadný

    Skoro stejný recept, jako Hraběnčiny řezy... http://www.recepty.cz/recept/hrabenciny-rezy-926. Jen ten šlechtický titlul je trochu jiný :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web