Autor:

Banánový šokšpíz

Střední
Ingredience
Vejce  
Strouhanka  
Banány
10 cm
 
Olomoucké tvarůžky (syrečky)
a klasický trojbal - (mouka, vejce, strouhanka)
 

Postup přípravy:

Nakrájené ingredience (syrečky na čtvrtky, babán na kolečka) obalíme jako řízky a usmažíme. Jedli jsme toto v Loštické restauraci se syrečkovými specialitami a chuť je každopádně překvapující.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Banánový šokšpíz

Komentáře

  1. ČernáLuna   15.01.2012 | 18:32 | reagovat | závadný

    Tak toto bylo naprosto báječné. Skvělá kombinace!!!

  2. karel   01.07.2008 | 10:26 | reagovat | závadný

    Je vidět, že nenám zkušenosti se psaním receptů. nakrájené kousky se střídavě navléknou na špejli a obalí jako řízek a osmaží

  3. Věra Děrgelová   30.06.2008 | 17:51 | reagovat | závadný

    mám dotaz, z těch nakrájených kousků se udělají špízy a pak se to celé obalí v trojobale? nebo se obaluje a smaží každý kousek zvlášť? díky za odpověď. verka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web