Autor:

Banánový džem

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Banány
zralé
1 kg
Cukr krupice 750 g
Hnědý rum 1 dl
Citronová šťáva
z 1 ks
 
Hřebíček
tlučený
0 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Oloupané banány nakrájíme, v litru vody a rozvaříme do husta. Přidáme cukr, citronovou šťávu, hřebíček, povaříme a přilijeme rum. Plníme do skleniček, nemusíme sterilovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.14 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 7x)
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Banánový džem

Komentáře

  1. Wendy   30.06.2008 | 21:36 | reagovat | závadný

    Láďo, džem samozřejmě chutnal! Odepisovala jsem Vám hned 21.6.. ale nějak se to neschválilo nebo co :-( Nevadí... Hodnocení: samozřejmě 1!

  2. Gábina H   23.06.2008 | 12:23 | reagovat | závadný

    Láďo, posílám velkou jedničku, džem je moc dobrý. Jen jsem jej měla déle vařit, mám ho také řídký (zřidl mi po přidání cukru), ale na chuti to nic nemění. Přidala jsem ho do bílého jogurtu a trochu skořice navrch. Bylo to výborné.

  3. Wendy   22.06.2008 | 10:48 | reagovat | závadný

    Pane Ladislave: samozřejmě, že chutnalo! :-) Jedničku jsem dala již minule :-) Á propos kastrůlku: dělala jsem samozřejmě v kastrůlku, ale poté, co mi kaše "zvodnatěla" jsem vyštrachala ten úplně největší, co mám :-) a povedlo se... příště ho vytáhnu rovnou! :-)))) Ke své blbosti jsem se veřejně přiznala kvůli těm, kterým se to třeba nepovedlo a zádrhel byl možná právě v kastrole :-)))

  4. Ladislav Dorazin   21.06.2008 | 17:39 | reagovat | závadný

    Laděnko,opět jste mne zachránila,děkuji!!!A Wendy,díky Bohu jste si poradila,škoda by bylo to vyhodit,ne?Pak ještě dejte vědět,jestli vám chutnal.Láďa

  5. ladislava staffenová   21.06.2008 | 12:35 | reagovat | závadný

    Skvělé,je to naprosto pravda,na co jste sama přišla,protože jsem dumala nad vším možným a na tato "samozřejmost" mě nenapadla.Ale jak vidíte - nejlepší jsou věci,na které vlastně přijdete sama.Fakt je,že na jakékoli dělání ovoce a zeleniny v hrnci - konzervaci teplem,je nejlepší tenká vrsva na širokém dně.To jsem chytrá a opakuju, na co jste přišla sama!!!Tak dobré pořízení u dalších specialitek a jak vidíte,nikdo učený ...atd. :-)))Laďka

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web