Autor:

Balatonská pomazánka

Střední
Ingredience
Bryndza 200 g
Pomazánkové máslo 100 g
Paprika - sladká 1 lžička
Pálivá paprika 1 špetka
Drcený kmín 1 špetka
Jarní cibulka
jemně posekaná
Feferonka
bez semínek
1/2 ks
Rajče  
Ozdobit
Zelená paprika  
Cibule  
Balatonská pomazánka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky nakrájenou cibulí.

Výborné k večeři s čajem nebo podmáslím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Komentáře k receptu: Balatonská pomazánka

Komentáře

  1. ČernáLuna   06.07.2014 | 14:31 | reagovat |

    Nám tato pomazánka velmi chutnala, brynzu máme rádi, a takto napálivo je velmi fajn :)

  2. Janaso   25.10.2010 | 13:19 | reagovat |

    Spolehlivá klasika.

  3. Helena N.   05.06.2010 | 18:01 | reagovat |

    Pomazánka je dobrá, ale mrzí mě, že jsem tam dala drahou brynzu, protože je z toho obyčejná budapešť, jen trochu ostřejší, díky feferonce.

  4. Veronika Matoušková   14.05.2007 | 11:18 | reagovat |

    Vypadá to dobře, brzo vyzkoušíme a pak dáme vědět jaká byla....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web