Balatonská pomazánka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g bryndza
    • 100
      g pomazánkové máslo
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka pálivá paprika
    • 1
      špetka drcený kmín
    • 2
      jarní cibulka jemně posekaná
    • 0,5
      ks feferonka bez semínek
    • rajče
  • Ozdobit
    • zelená paprika
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky nakrájenou cibulí.
2
Výborné k večeři s čajem nebo podmáslím.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    6. 7. 2014 14:31

    Nám tato pomazánka velmi chutnala, brynzu máme rádi, a takto napálivo je velmi fajn :)

  • Janaso
    Janaso |

    25. 10. 2010 13:19

    Spolehlivá klasika.

  • Helena N.
    Helena N. |

    5. 6. 2010 18:01

    Pomazánka je dobrá, ale mrzí mě, že jsem tam dala drahou brynzu, protože je z toho obyčejná budapešť, jen trochu ostřejší, díky feferonce.

  • Veronika Matoušková
    Veronika Matoušková |

    14. 5. 2007 11:18

    Vypadá to dobře, brzo vyzkoušíme a pak dáme vědět jaká byla....