Autor:

Bageta s olivami

Snadné
Ingredience
Bageta 1/2 
Máslo 80 g
Černé olivy
na jemno posekané
4 lžíce
Česnek
na jemno posekaný
1 stroužek
Oregáno 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky, Slané

Nakrájet bagetu na plátky, ale nedokrojit je, takže bageta drží stále pohromadě. Smíchat ostatní ingredience do hladka. Natřít směsí mezi plátky bagety a zabalit ji do alobalu.

Vložit do předem vyhřáté trouby na 180°C asi na 10min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Bageta s olivami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web