Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
stafl 12.08.2009 | 11:25 | reagovat | závadný
Klárko, jelikož mám česko-slovenský kalendář, tak jsem zjistila, že máš svátky dva - 1.v Česku a 2.jak píšeš, 29.října. Takže dnes z České republiky : K svátku ti přišli známí přát. Ani já nechci stranou stát. Já nadálku tisknu ti pravici, a posílám tuto zdravici. Měj se dobře, měj se fajn, ať tě všichni rádi maj. Přeju Ti ať se můžeš těšit z toho, že vždy najdeš správná slova ...pro ty,kdo trpí zármutkem, ...pro ty,kdo se radují, ...pro vystrašené a nejisté vše nejlepší
-
Klára K. 12.08.2009 | 10:34 | reagovat | závadný
Mirka, Paja S. Ste veľmi zlaté. Mám dojem, keďže sa tam spomína slovensko, že sa jedná o mňa. Ďakujem Vám krásne za blahoprianie. Voľakedy, za mojich mladých čias, som oslavovala 12. augusta, potom neviem ani kedy, náš kalendár ma presunul na 29.október, takže som sa musela preorientovať. Ja viem, že u Vás sa to slávi dnes, takže, všetkým Kláram, žijúcim v Česku a prihlásených na túto stránku, prajem všetko najlepšie, veľa zdravia chuti a veľa dobrých nápadov pri varení. Klára K. -
Ladia 12.08.2009 | 10:26 | reagovat | závadný
{{{Severová Miroslava napsal: Nevím jak je to ve slovenském kalendáří, ale u nás dnes slaví svátek Klára. Proto Klárko, všechno nejlepší k Tvému svátku, hodně štěstí zdraví ,spokojenosti a prima nápadů při vaření Ti přeje Mirka
}}}
Kláro, i já přeji jen to nej