Know-how

930/681/4-istock_520704309.jpg

7 užitečných rad, jak na odpalované těsto

21.04.2017 | Know-how

Sladké věnečky, větrníky, francouzské profiterolky a mnoho dalších dezertů, které mají jedno společné – jsou z odpalovaného těsta. Zdánlivě složité dezerty vás překvapí svou jednoduchostí, stačí se… více

(Nejen) pro chytré hospodyňky: Jak ušetřit čas i rodinný rozpočet

18.04.2017 | Know-how

Také se občas přistihnete, jak stojíte před otevřenou lednicí a v hlavě jako puzzle skládáte možné varianty toho, co by se z jejího obsahu dalo použít jako večeře pro rodinný klan? Rádi vaříte chutně… více

6 osvědčených tipů, jak zahustit polévku nebo omáčku

14.04.2017 | Know-how

Nejenom česká kuchyně je založená na omáčkách a hustých polévkách, ve kterých stojí lžíce! Jaro sice volá po lehkém vývaru se zeleninou a nudlemi, ale co by byl sváteční oběd bez svíčkové nebo… více

Domácí máslo? Příprava je jednodušší, než si myslíte!

11.04.2017 | Know-how

Máslo je základní ingredience každé kuchyně, kterou si navíc můžete snadno připravit doma! Podívejte se, jak na to, a ušetřete. více

Barvení vajíček bez chemie? Pomůže vám červená řepa, zelí nebo kurkuma!

04.04.2017 | Know-how

Velikonoce se blíží a s nimi i barvení a následná spotřeba vajec. Připravte se na koledníky dostatečně včas a tentokrát bez chemie! Vajíčka totiž obarvíte snadno i pomocí potravin. více

Přesolené jídlo? Poradíme vám, jak ho zachránit!

03.04.2017 | Know-how

Spěch, nepozornost nebo špatný odhad? Stává se to každému, a to i těm největším profíkům. Řeč je o přesoleném jídle, které nemusí nutně skončit v koši. Známe hned několik tipů, jak pokrm zachránit! více

Jak na excelentní štrúdl? 5 tipů na nejlepší těsto i náplň!

03.04.2017 | Know-how

Záviny odjakživa patří mezi chloubu českých hospodyň. Až vám na stole zavoní kynutý makový a pod rukama zmizí sýrová rychlovka, osmělíte se a uvidíte, že jeho přípravu zvládne opravdu každý! více

Dokonalé italské rizoto? Jedině ze speciální rýže s kvalitním vínem!

30.03.2017 | Know-how

Tajemství tohoto vynikajícího italského pokrmu tkví v kvalitních a speciálních ingrediencích. A nemusíte se bát, rizoto lze udělat levně, jenom je potřeba dodržet pár základních pravidel pro jeho… více

Naměkko, nahniličko nebo natvrdo? Naučte se vařit vejce!

30.03.2017 | Know-how

Zdánlivě jednoduché vaření vajec může být občas dost zrádné! Víte přesně, kolik minut se vaří vejce natvrdo a kdy se musí vyndat, aby bylo takzvaně nahniličko? Jedno je jasné - voda v kastrolu musí… více

Jak na potahovaný dort? Návod, podle kterého to zvládnete!

29.03.2017 | Know-how

Každý milovník sladkého pečení touží po dokonalém dortu. Rozhodnete-li se pro potahovaný dort, je potřeba znát předem pár pravidel, která vám usnadní práci a díky kterým se dort povede na jedničku. více

Kremrole podle cukrářky: Zvládnete je i vy!

28.03.2017 | Know-how

Mezi jídla a především ta sladká, která my Češi nikdy neodmítneme, patří křehké kremrole se sněhovou náplní. A kdo jiný by nám měl prozradit recept než talentovaná cukrářka Kateřina Javůrková, která… více

6 rad, jak docílit hedvábné bramborové kaše

26.03.2017 | Know-how

Chystáte sváteční oběd a pyré vám připadá jako příliš obyčejný pokrm? S našimi tipy jej povýšíte na vyšší úroveň. A pokud byste ho udělali moc, poradíme vám, jak jej zužitkovat třeba při večeři. více

9 užitečných rad, jak správně (ne)vařit těstoviny

24.03.2017 | Know-how

Těstoviny jako základ italské kuchyně i jako rychlý oběd či večeře pro celou rodinu. Víte ale, jak je správně uvařit a jakých chyb se vyvarovat? více

7 triků, jak připravit skvělé dušené maso

23.03.2017 | Know-how

Jsou kusy masa, které k dušení přímo vybízejí – líčka, kližka, krk, skvělý je i ořech, spodní šál nebo roštěnec. Ať už budete maso na ragú dělat v kuse, nakrájené na plátky nebo na kousky, tady je… více

Jak na dokonalou bábovku? Osvědčené tipy, které fungují!

22.03.2017 | Know-how

Moučník, který se peče v každé české domácnosti? Jednoznačně sladká bábovka! Ty nejosvědčenější recepty se předávají z generace na generaci, ale nikdy není od věci připomenout si několik užitečných… více

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web