Know-how

412/899/3-70a.jpg

Jak chytře zpracovat celé kuře

16.11.2016 | Know-how

Vyhazování potravin je stejně zbytečné jako plýtvání penězi. Naučte se s námi zpracovávat celé kuře tak, jako to uměly naše babičky. Pokud ho totiž koupíte celé, a ne naporcované, kilogram masa vyjde… více

Nejlepší svíčková jedině s hruškovými povidly

20.04.2016 | Know-how

Svíčková omáčka je nesmrtelnou klasikou babiččiny i maminčiny kuchyně. Ačkoli je nám jasné, že vaše máma dělá tu nejlepší na světě, máme tu pro vás pár tipů od Petra Svitáka, držitele několika… více

Třené těsto pro začátečníky i znalce

06.04.2016 | Know-how

Toto klasické těsto milují snad všichni, ale zdaleka nemusíte zůstat jen u tradiční mramorové bábovky. Nechte se třeba unést na retrovlně s domácími esíčky a koka sušenkami nebo zkuste moderní… více

Vypěstujte si doma bylinky

30.03.2016 | Know-how

Sklízejte bylinky doma na parapetu! Poradíme vám, jak na to. více

Piškotový dort krok za krokem

09.03.2016 | Know-how

Nejklasičtější český korpus na dorty je bezesporu obyčejný piškot. Je jednoduchý na přípravu, suroviny na něj budete mít nejspíš vždycky po ruce a v použití je navíc velmi variabilní. Jak na něj, na… více

Thajské kari krok za krokem

26.10.2015 | Know-how

Základem mnoha skvělých asijských jídel je červená nebo zelená kari pasta. Kuchařka tělem i duší, blogerka a světoběžnice Kamura vás naučí, jak si ji připravit doma. A k tomu ještě přidá praktické… více

Trhané vepřové maso krok za krokem

19.10.2015 | Know-how

Trhané vepřové maso má svůj původ na jihu Spojených států a všichni fajnšmekři určitě vědí, o co jde. S prosbou o recept jsme oslovili Daniela Govoniho, který je porotcem v mezinárodních soutěžích v… více

Rolády pro každého krok za krokem

18.09.2015 | Know-how

Ať už doma, nebo na chalupě, zamotané maso s překvapením uvnitř potěší nejen chuťové buňky, ale také oko strávníků. Navíc nezaberou zdaleka tolik času, jak se možná obáváte. A máme i jednu variantu… více

Tak trochu jiná nakládačka

16.09.2015 | Know-how

S Naloz-to.cz vám přinášíme tři neotřelé recepty na nakládané dobroty, které si můžete rychle připravit na chalupě nebo doma. Každopádně v jejich společnosti bude víkend stoprocentně labužnický. více

Tipy & rady jak skladovat zeleninu a ovoce

02.09.2015 | Know-how

Ať už potřebujete ovoce a zeleninu skladovat jen pár dní, nebo pár týdnů, jsou pravidla, která byste měli dodržovat. Rajče uskladněné v ledničce vedle cibule totiž sluníčkem vonět nebude a scvrklá… více

Tip na víkend: Risotto nebo těstoviny?

14.08.2015 | Know-how

Hledáte nejlepší recept na těstoviny nebo krémové italské rizoto? Nechte si spolu s námi poradit od Honzy Kvasničky, šéfkuchaře pražské restaurace AvantGarde, jehož školu vaření jsme navštívili. Na… více

Domácí pizza na plech krok za krokem

22.06.2015 | Know-how

Máte chuť na pravou italskou pizzu, ale do dovolené je ještě daleko? Nechte si poradit od šéfkuchaře Michala Nikodema z kuchařské školy Ola Kala, jak si tuhle báječnou křupavou placku připravit v… více

Naučte se filetovat kambalu

27.05.2015 | Know-how

Platýsovité ryby působí svým tvarem nepřístupně. Opak je ale pravda. Stačí dodržovat správný postup a filety budete mít připravené za chvilku. více

Porcování králíka krok za krokem

22.05.2015 | Know-how

Mezi jarní masa patří neodmyslitelně králík. Naučte se ho naporcovat tak, abyste využili každý kousek, a dopřávejte si pak zdravé králičí maso kdykoli během roku! více

Sýr vyrobený doma

13.05.2015 | Know-how

Milovníci čerstvého sýra, zbystřete pozornost! Svoji oblíbenou lahůdku zvládnete hravě sami. více

1 2 3 4 ... 6 ... 8 ... 10 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web