• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Znamkovani

Znamkovani

• Muller | 13. 3. 2011 20:03

Mila Zito,pokud jste na MMB stejne aktivni jako tady,nedivim se,ze recept mate vyzkouseny 400X.Na sve nicky mate asi uz pekne tlusty notes.Je hezke,ze nas informujete o sve kucharce,kterou vam preji.Treba se budete citit o neco vic bozsky a autogramiady vas presvedci o vasi dokonalosti.Ja se vzteky urcite neukousu, me bavi,jak vam to tu kazdy basti :-D :-D :-D,ikdyz mnozi jen naoko ;-) :-D .O spatnem znamkovani bych byt vami vubec nemluvil ;-) ,ty vase metaly mate asi v hlave od jejich vzniku ;-)a lokty mate ostre,vsechna cest :-D .Mnoho dalsich uspechu se znamkovanim,chvalenim a dekovanim ;-) :-D .

• Ivana Samcová | 12. 3. 2011 14:36

Přiznávám se, že si známkování prakticky nevšímám. Ne, že bych nehodnotila. Hodnotím, ale důležitější je pro mne to, jak se mi recept líbí, pak případné komentáře, vlastně si ani neuvědomuji, že bych dělala něco,jen proto, že je to dobře hodnocené. Kolikrát jsem připravovala jídla bez jediného příspěvku a byla výborná! Žebříček nejlepších receptů jsem ani nesledovala. Něco jiného pro mne jsou ale mé recepty, samozřejmě jsem ráda, když chutnají a jsou pěkně oznámkované. Chápu, když pak někdo dostane špatnou známku, že ho to mrzí nebo docela naštve, když je to nespravedlivě nebo navíc bez vysvětlení. Zřejmě to někomu dělá dobře. Možná, že přidání bodu (za to, že chutnalo), po označení vyzkoušení pokrmu by ty nepřející vyřadilo. Zdravím. Ivana

• Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 12. 3. 2011 00:40

Přesně tak, kdo chce psa bíti hůl si vždy najde. Je to o lidech a nikoliv o systému známkování. Podle mě to vzniklo tím, že se zde zavedl systém "oblíbenosti kuchaře" včetně toho co potřebuje, aby měl metál. Už i ve staré verzi receptů existovalo srážení dobrých receptů špatnou známkou, ale i když se postupně opět vrátil do top 100 receptů, nevadilo to tolik, jako když tady někdo vidí oblíbené kuchaře a jejich metály. Rozhodně to nedělá mladá generace. Recepty na jiných serverech lidi vyzkouší, pochlubí se jak to sám zhotovil a slušně poděkuje, v horším případě řekne, co se mu nepovedlo nebo nechutnalo, ale nehaní recept. Co chutná jednomu, nemusí chutnat druhému, ale to stále není důvod známkovat známkou nejhorší. Mluvím z vlastní zkušenosti třeba z MMB, kde jsou děvčata vděčná za dobrý recept a mile slovem pohladí, že byla třeba hvězdou oslavy atd., jiná slušně napíše, že se jí to nepovedlo, nebo že to moc nechutnalo. Recept mi tam vyzkoušelo přes 400 lidí a všem chutnal, tady ho dokáže znemožnit jeden člověk nejhorším hodnocením a to několikrát falešnými nicky a ještě u toho psát trapně nechutné komentáře pod neregistrovaným nickem, protože je to jen zbabělý závistivec. Takže nápravu si musí zjednat tito jedinci sami u sebe. Ale jak se praví - starého psa novým kouskům nenaučíš. I všechno špatné je k něčemu dobré, protože díky těmto nesvárům zde, mi dnes bylo nabídnuto vydat mojí knihu receptů od jednoho nakladatelství, takže mě vlastně ti "zlí" udělali nesmírnou radost. Tímto jim děkuji z celého srdce ;-) ;-)

• MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 20:08

Zcela souhlasím. Myslím si, že takovéto bodování by rozhodně lépe ukazovalo oblíbenost receptu.

• stafl
    stafl | 11. 3. 2011 16:35

přesně - je blbost známkovat - stejně se buď dá 1 nebo kule, kdo dá4? a proč jako? Ne, jen souhalsím, nesouhlasím, a inteligentní bodující přidá i např. - tohle tam nedám, u nás chutná tohle, nebo dělám jinak - takto... ;-) - přece jde o chutnost reccpetů a ne o soutěž kdo z koho...

• Klára K. | 11. 3. 2011 15:54

Veľmi pekne rozvádzate túto diskusiu. Naozaj by bolo treba zaraziť to známkovanie od buka do buka. Já sa prikláňam k bodovaniu. Komu sa recept pozdáva, alebo ho vyskúšal, dá, alebo nedá bod a zabráni sa znehodnocovaniu receptov. =-O :-\

• petr-bednar
    petr-bednar | 11. 3. 2011 14:56

A jak by takový model zabránil uživateli kliknout na "vyzkoušel jsem a dávám za 5" bez toho že by recept skutečně vyzkoušel? To by přece nic nevyřešilo. Leda bychom lidi nutili posílat fotky jako důkaz že recept skutečně uvařili. Nebo dokonce vzorky jídla :-)

• recepty73
    recepty73 | 11. 3. 2011 14:08

...aha,chápu ;-)

• stafl
    stafl | 11. 3. 2011 13:02

Jirko, já bych nedávala známky - prostě - vyzkoušela jsem, dávám plus, nebo mám výhrady a konkrétně jaké - případně i výhrady při kladném hodnocení. Jinak se nevyzrálí jedinci (všimni si, jak mluvím slušně :-D ) budou vyžívat v dávání koulí, protože jim je paní učitelka dávala ve škole taky =-O

• recepty73
    recepty73 | 11. 3. 2011 12:02

Ahoj všem!Když se ale nezarazí to notorické pětkování,tak nevím co z receptů zbyde :-(.A jestli dává někdo za 5,jen proto,že se mu někdo nelíbí ... :-S ,že je zrovna jeho recept středem pozornosti,nebo proto,že jsem receptu poslal jedničku a pochválil jsem ho. Ten nápad:nevyzkoušel jsem-nemůžu oznámkovat se mi celkem líbí!

• Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Brambory se zelím a špekáčky

Brambory se zelím a špekáčky

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

86
Vepřové maso na mrkvi
Vepřové maso na mrkvi
40
ČALAMÁDA s houbami
ČALAMÁDA s houbami
39
Domácí langoše z jogurtu
Domácí langoše z jogurtu
29
Krémová pórková polévka
Krémová pórková polévka
27
Slané palačinky
Slané palačinky

Zajímavé články

Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat těchto 5 pravidel
Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat…
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká bábovka i bramboráky
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká…
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných podzimních rychlovek, které vykouzlíte raz dva
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte je všechny?
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte…
AHA.cz Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Mimibazar TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

Dáma.cz Týdenní horoskop od 31. srpna do 6. září pro všechna znamení

Týdenní horoskop od 31. srpna do 6. září pro všechna znamení

Blesk pro ženy Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Ženy.cz Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Blesk.cz Milan Peroutka: Omlazení spermatem z lososa kvůli mladšímu manželovi!

Milan Peroutka: Omlazení spermatem z lososa kvůli mladšímu manželovi!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Místo hypotéky v Praze žijeme zdarma po světě. Dcery nechodí do školy, učí se na cestách, říká maminka Šárka

Místo hypotéky v Praze žijeme zdarma po světě. Dcery nechodí do školy, učí se na cestách, říká maminka Šárka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

Abecedazahrady Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Znamkovani

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace