V receptu na Jablečný dort (http://www.recepty.cz/recept/jablecny-dort-3730/detail?_fid=cbb1#komentar-620686) naprosto chybí ty „hlavní“ ingredience - 1 kilo jablek a 2 sáčky vanilkového (nebo i jiného) pudinku. Ach jo....
Simča S.
Dobrý den. U mramorové bábovky, která je v dnešním denním menu, je vážná chyba v surovinách. Od začátku spuštění stránek tam tazatelé píšou, že chybí množství másla v postupu. A vy navíc takový recept "doporučíte" :'( :-X
Také mám tohle na mysli.Moc nesmyslů a chyb v receptech.Nevím jak a kdy dá vůbec někdo dohromady ???
Těžko tak možná za rok. Nevidím to růžově.Moc tomu nevěřím a ani u těch perfektních kuchařů nebude člověk jistý, zda je to psané OK. Tohle snad jede měsíc a vlastně normálně nefunguje. Škoda práce Kovářových a všech uživatelů po celé ty roky.
Je to fakt trága, myslím, že jsem s těmito stránkami nadobro skončila. Přitom předtím byly opravdu super, mám z nich spoustu výborných receptů. Teď jsem se jen tak cvičně mrkla na některé z receptů, které jsem sem vkládala, a málem mě kleplo. Zajímalo by mne, které s odpuštěním kopyto přetvořilo např. můj recept na zapečený květák tak, že na 1 květák přijdou 3 kg brambor??? O dalších nesmyslech v dalších receptech ani nemluvím. Myslím, že tyhle stránky se úplně pohřbily, protože se podle nich už prostě nic uvařit nedá - zkušený sice v mnoha případech pozná, že jsou v receptu blbosti, nezkušený nikoliv, a pak uvaří totální paskvil. Tohle asi už nikdo nedá dohromady....
Ano máte pravdu již jsem o tom 2 x psala. V receptech jsou strašné nesmysly. Chybí suroviny např. v cuketovém koláči není cuketa, v jiném koláči mouka 0, dále 1 litr vody v křehkém těstě, žádný tvaroh v tvarohovém koláči atd. atd. a to mluvím jen asi o 30 receptech, které jsem zaslala a teď znova přečetla. Celkem jsem jich zaslala přes 200, tak ty ostatní už ani číst nebiudu, protože mě to jen otravuje :-( Jen lituji ty, kteří podle těchto paskvilů budou chtít něco uvařit a už nemluvím o tom, že moji práci, kterou jsem si dala s napsáním a posláním receptů někdo naprosto znehodnotil.