Blahopřeji!V tomto případě samochvála nesmrdí.Jde přece o práci,která přináší prospěch nám všem,né :-)) Jiří
...a také bych řekl,že to je asi pěkná piplačka,že... ;-)
Pája S
|2. 8. 2009 15:11
Ivo,též gratuluji.Práci v laboratoři znám a vím,že to není někdy vůbec jednoduché. ;-) Je to záslužná věc,co by si počali zemědělci ,ale i zahrádkáři,že?Ocenění je fajn a člověka to hned nakopne do dalších výkonů.Takže spousta dalších úspěchů v práci a nejen v ní. :-D Co si někdy zachatovat ?Kolem 20-22 hodky je nás tam spousta i když teď o prázdninách je to různé - dovolenky a tak .A že se neznáme bych neřekla ,na komentářích jsou příspěvky od Ivany Samcové ne? ;-) :-D :-D
Ivana Samcová
|2. 8. 2009 11:30
{{{MirkaSev napsal:
{{{Ivana Samcová napsal:
Hlavně uznáváme osiva. Jakákoliv - trávy, jeteloviny, obilí, olejniny, luskoviny,.. Ale i věci mimo uznání, prostě to, co si zákazník přeje, rozbory přírodního osiva, travní směsi, čistoty, klíčivosti,... Musím říci, že mne to baví. Co děláte, Mirko, vy?}}}Já pracuji jako účetní, ale s výsledky z laboratoří se setkávám. Dodáváme našim odběratelům např. jetelové semínko, letos to bude i hořčičné semínko no a to musí přes laboratoř samozřejmě taky ;-)}}}
Mirko, tak to vám nemusím nic vysvětlovat. Přeji vám, ať všechno v pohodě sklidíte a hlavně, pokud možno, dobře prodáte!
MirkaSev
|1. 8. 2009 21:07
{{{Ivana Samcová napsal:
Hlavně uznáváme osiva. Jakákoliv - trávy, jeteloviny, obilí, olejniny, luskoviny,.. Ale i věci mimo uznání, prostě to, co si zákazník přeje, rozbory přírodního osiva, travní směsi, čistoty, klíčivosti,... Musím říci, že mne to baví. Co děláte, Mirko, vy?}}}Já pracuji jako účetní, ale s výsledky z laboratoří se setkávám. Dodáváme našim odběratelům např. jetelové semínko, letos to bude i hořčičné semínko no a to musí přes laboratoř samozřejmě taky ;-)
Ivana Samcová
|1. 8. 2009 18:09
Hlavně uznáváme osiva. Jakákoliv - trávy, jeteloviny, obilí, olejniny, luskoviny,.. Ale i věci mimo uznání, prostě to, co si zákazník přeje, rozbory přírodního osiva, travní směsi, čistoty, klíčivosti,... Musím říci, že mne to baví. Co děláte, Mirko, vy?
MirkaSev
|1. 8. 2009 17:37
{{{Ivana Samcová napsal:
Nedá mi to, musím se pochlubit. V týdnu mi přišlo ze zemědělského ústavu v Praze vyhodnocení kontrol za uplynulé období. Naše pověřená laboratoř dopadla přímo výborně, jako jediná dosáhla nejlepšího výsledku a jsme tak nejlepší pověřená laboratoř v republice. Říká se, že samochvála smrdí atd... Ale já mám teď pocit, že se samou pýchou jen vznáším. Vím, neznáme se, ale já se chtěla o tu radost s vámi taky podělit. Zdravím. Ivana}}}Ivčo graluluji :-)) :-))já sama pracuji v zemědělství, čím se hlavně Vaše laboratoř zabývá
Ivana Samcová
|1. 8. 2009 16:47
Nedá mi to, musím se pochlubit. V týdnu mi přišlo ze zemědělského ústavu v Praze vyhodnocení kontrol za uplynulé období. Naše pověřená laboratoř dopadla přímo výborně, jako jediná dosáhla nejlepšího výsledku a jsme tak nejlepší pověřená laboratoř v republice. Říká se, že samochvála smrdí atd... Ale já mám teď pocit, že se samou pýchou jen vznáším. Vím, neznáme se, ale já se chtěla o tu radost s vámi taky podělit. Zdravím. Ivana