• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Diskuze k receptům
  • Autor receptu

Autor receptu

• Jindřich S.
    Jindřich S. | 10. 5. 2011 12:55

Dobrý den, jaký máte starý název účtu nebo mailová adresa? Účty bych vám poté sloučil.

• Abies Alba
    Abies Alba | 10. 5. 2011 11:34

Chci se zeptat, proč nejsem uvedena jako autor u receptů, které jsem na staré verzi webovek vkládala? Je možné toto napravit, nebo se mám smířit se situací? Díky za odpověď.

• dzudy
    dzudy | 23. 2. 2011 14:10

To jsem rozpoutala já a omlouvám se paní Evě i takhle veřejně. Pro nezasvěceného občasného návštěvníka to je opravdu zavádějící.

• Martin Navrkal
    Martin Navrkal | 23. 2. 2011 12:23

Rád bych se ještě k tomu vyjádřil. Paní Eva určitě nijak nemanipulovala s hodnocením svých receptů. Situace vznikla tak, že paní Eva měla svoje recepty ve staré verzi pod několika autorskými účty, přičemž některé recepty se v nové verzi nepodařilo navázat, a proto měly uvedeny jako autora Recepty. Tyto svoje recepty si paní Eva označila jako Vyzkoušené, aby k nim měla rychlý přístup a až později byly převedené přímo pod její autorství. Z toho důvodu to teď vypadá, že si paní Eva hodnotila své vlastní recepty, což samozřejmě nebyl úmysl. Za nedorozumění se slučováním účtů se omlouváme. Nyní budou záznamy o vyzkoušení z těchto receptů odstraněny.

• Tereza T
    Tereza T | 22. 2. 2011 16:37

Na jednu IP adresu, ale přece může chodit víc lidí. To by si třeba právě Vaše dcera vlastní účet založit nemohla, pouze někde jinde než u Vás doma, to mi připadá velice nepraktické ;-)

• Eva1 | 22. 2. 2011 15:21

Ráda bych vysvětlila diskuzi. Ve staré verzi jsem byla pod jménem Eva Přecechtělová. Na nových stránkách mě editor označil jako Eva1. S prvním přihlášením jsem měla problémy a myslím si, že jsem nebyla sama. Na moji žádost mi editor účty sloučil. Dále několik mojich receptů mi nebylo v nové verzi přiřazeno a byly pod autorem recepty. Teprve asi před 14dny jsem byla označena jako autor, těchto receptů. Jsou to ty recepty, které mám ve vyzkoušených, protože už jsem nedoufala, že mi budou přiřazeny. nyní jsem žádala editora, aby mi tyto recepty z vyzkoušených odstranil. Stejné problémy měla určitě i paní Lada než jí byly přiřazeny její recepty. Účet zde mám pouze jeden. Pokud je někomu něco nejasného, může mi klidně napsat. Na anonymy ovšem už neodpovídám.

• Simča S.
    Simča S. | 22. 2. 2011 14:28

Já bych myslela, že pomocí IP adresy můžete zjistit, zda má někdo více účtů. Zvlášť, když jsou nová "alter ego" zakládána jen účelově - aby bylo možné kladně hodnotit recepty "hlavního" nicku. A tomu by se snad mělo dát zamezit, ne?

• Martin Navrkal
    Martin Navrkal | 22. 2. 2011 13:47

Ano je to tak a věc svědomí každého uživatele. Samozřejmě když si založíte více fiktivních účtů, abyste si z nich mohla sama zlepšovat známky u svých receptů, tak tomu opravdu nezabráníme. Jen jsem vám chtěl objasnit, jak se stalo, že paní Eva má hodnocení sama u sebe, když systém normálně hodnotit sám sebe neumožňuje. Je to tím sloučením.

• dzudy
    dzudy | 22. 2. 2011 10:43

Pokud byly ze starého účtu známkovány recepty na novém účtu a naopak, kdo jiný, než paní Eva, má přístup k jejímu účtu a může tedy známkovat? Tedy ne, že to tak vypadá, ono to tak JE, nebo už ničemu nerozumím. Takže já když si založím dva (deset) účty, můžu si na ten jeden posílat doporučení, hodnocení,...no, každý podle své nátury asi, že? Košer to není, ale trestné taky ne. Děkuji za vysvětlení :-)

• Martin Navrkal
    Martin Navrkal | 22. 2. 2011 10:28

Uživatel si svoje recepty známkovat nemůže. V případe paní Evy se stalo to, že ona měla 2 účty (s nicky Eva1 a Eva 1) a požádala nás o sloučení těchto dvou účtů dohromady. Je tedy možné, že z jednoho účtu byly známkovány recepty ze druhého účtu a naopak. A po sloučení to pak vypadá, že hodnotila své vlastní recepty.

• 1
  • 2
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Brambory se zelím a špekáčky

Brambory se zelím a špekáčky

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

37
Vepřové maso na mrkvi
Vepřové maso na mrkvi
29
Domácí langoše z jogurtu
Domácí langoše z jogurtu
29
Bramborový salát raz dva z fialových brambor
Bramborový salát raz dva…
26
Cosmopolitan
Cosmopolitan
22
Pepřová omáčka
Pepřová omáčka

Zajímavé články

Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat těchto 5 pravidel
Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat…
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká bábovka i bramboráky
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká…
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných podzimních rychlovek, které vykouzlíte raz dva
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte je všechny?
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte…
AHA.cz Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Mimibazar TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Ženy.cz Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Blesk.cz Neckář pochoval na sv. Václava syna s manželkou: Velká změna plánu!

Neckář pochoval na sv. Václava syna s manželkou: Velká změna plánu!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Místo hypotéky v Praze žijeme zdarma po světě. Dcery nechodí do školy, učí se na cestách, říká maminka Šárka

Místo hypotéky v Praze žijeme zdarma po světě. Dcery nechodí do školy, učí se na cestách, říká maminka Šárka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

Abecedazahrady Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Diskuze k receptům
  • Autor receptu

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace