Autor:

Zvěřinový nářez

Střední
Ingredience
Srnčí kýta 400 g
Vepřová kýta 400 g
Slanina 200 g
Nakládané okurky 4 ks
Rohlík 2 ks
Mléko 5 lžíce
Kapary 3 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Koření na zvěřinu  
Citronová kůra 1 lžička
Vaječný koňak 20 ml
Vejce 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Srnčí a vepřové maso očistíme a najemno umeleme. Slaninu, okurky a rohlíky pokrájíme na malé kostičky. Rohlíky navlhčíme mlékem a přidáme spolu se slaninou, okurkami, kapary a žloutky k masu, ochutíme solí, pepřem, kořením, kůrou, koňakem a důkladně promícháme. Nakonec vmícháme sníh z bílků.

Formu na paštiku vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme. Pečeme v předehřáté troubě při 180-ti stupních asi 45 minut. Podáváme s čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Zvěřinový nářez

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web