Autor:

Zvěřinový nářez

Střední
Ingredience
Srnčí kýta 400 g
Vepřová kýta 400 g
Slanina 200 g
Nakládané okurky 4 ks
Rohlík 2 ks
Mléko 5 lžíce
Kapary 3 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Koření na zvěřinu  
Citronová kůra 1 lžička
Vaječný koňak 20 ml
Vejce 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Srnčí a vepřové maso očistíme a najemno umeleme. Slaninu, okurky a rohlíky pokrájíme na malé kostičky. Rohlíky navlhčíme mlékem a přidáme spolu se slaninou, okurkami, kapary a žloutky k masu, ochutíme solí, pepřem, kořením, kůrou, koňakem a důkladně promícháme. Nakonec vmícháme sníh z bílků.

Formu na paštiku vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme. Pečeme v předehřáté troubě při 180-ti stupních asi 45 minut. Podáváme s čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zvěřinový nářez

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web