Autor:

Zvěřinový nářez

Střední
Ingredience
Srnčí kýta 400 g
Vepřová kýta 400 g
Slanina 200 g
Nakládané okurky 4 ks
Rohlík 2 ks
Mléko 5 lžíce
Kapary 3 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Koření na zvěřinu  
Citronová kůra 1 lžička
Vaječný koňak 20 ml
Vejce 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Srnčí a vepřové maso očistíme a najemno umeleme. Slaninu, okurky a rohlíky pokrájíme na malé kostičky. Rohlíky navlhčíme mlékem a přidáme spolu se slaninou, okurkami, kapary a žloutky k masu, ochutíme solí, pepřem, kořením, kůrou, koňakem a důkladně promícháme. Nakonec vmícháme sníh z bílků.

Formu na paštiku vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme. Pečeme v předehřáté troubě při 180-ti stupních asi 45 minut. Podáváme s čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Zvěřinový nářez

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web