Autor:

Zimní polévka

Střední
Ingredience
Česnek 3 stroužek
Tuřín 2 ks
Mrkev 2 ks
Dýně 350 g
Celer 2 ks
Hlávkové zelí 1/4 ks
Brambory 2 ks
Máslo 50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Česnek jemně nasekáme. Mrkev, tuřín, celer a brambory nakrájíme na malé kostky. Zelí nakrájíme na malé proužky. Česnek, celer, mrkev a tuřín podusíme v 30 g másla. Když je zelenina měkká (ale ještě bez barvy), přilijeme 2 litry vody, osolíme a hodinu na mírném ohni vaříme.

Potom přidáme zelí, dýni a brambory a vaříme dalších 30 minut. Hotovou polévku přelijeme do polévkové mísy, doplníme zbylým máslem a horkou podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zimní polévka

Komentáře

  1. Anonymous   02.03.2012 | 18:45 | reagovat |

    vyborna

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web