Autor:

Zeleninová žemlovka

Snadné
Ingredience
Rohlík
(lze použít celozrnné i bílé,popřípadě chleba)
5 ks
Mléko  
Zelenina
(brokolice,květák,papriky,rajčata)
 
Sůl  
Koření
(např. pizza koření)
 
Sýr  
Máslo
a strouhanka
 
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Rohlíky nakrájíme na kolečka a namočíme je v mléce. Brokolici a květák vaříme 3 minuty ve vodě (popř. v páře), ostatní zeleninu nakrájíme (množství podle chuti). Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Dno vyložíme namočenými rohlíky, osolíme a okořeníme. Na rohlíky položíme zeleninu, můžeme znovu osolit, navrch opět rohlíky. Posypeme sýrem a dáme na chvilku zapéct. Vejce rozkvedláme v mléce s kořením a zalijeme žemlovku.
Celkem pečeme asi 45 min, přibližně při 160 stupních.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Zeleninová žemlovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web