Autor:

Zbytkové rizoto (dietní)

Snadné
Ingredience
Rýže
natura
2 hrnek
Masox
bio
1 kostka
Mražená zelenina
mexická směs
1 hrnek
Maso
zbytky z kuřete, krůty, králika nebo vepřové pečeně
 
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželka 1 lžička
Sýr
na posyp - 20-30%
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Rýži dáme předvařit cca na 15 minut do vody s masoxem. Kontrolujeme, aby se nepřipálila, můžeme podlévat trochou vody. Mezitím nakrájíme cibulku na jemno, maso na kostičky. Po 15-ti minutách rozpálíme na sucho pánev. Na pánvi osmahneme na sucho maso s cibulkou. Důležité je neustále míchat. Když cibulka zesklovatí, maso se rozpadá, přilijeme rýži i s vývarem a společné dodusíme doměkka. (Kontrolujeme, podléváme vodou.) Když je rýže měkká, přidáme mraženou zeleninu. Povaříme cca další 3 minutky, v průběhu dochutíme nasekanou petrželkou, pepřem a solí.

Podáváme posypané sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Zbytkové rizoto (dietní)

Komentáře

  1. recepty73   10.06.2011 | 1:10 | reagovat |

    ...není příloha ;-)

    1. Tereza T   10.06.2011 | 13:14 | reagovat |

      Opraveno, díky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web