Autor:

Zapékané smažené kuře

90 minut PT0H90M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hladká mouka  
Vejce 1 ks
Strouhanka  
Šlehačka 1/4 l
Worcestrová omáčka  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře naporcujeme na menší části, osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu jako řízky. Obalené porce kuřete smažíme na tuku (nejlépe v fritovacím hrnci) do světle růžova. Smažené porce naskládáme vedle sebe do pekáčku a zalijeme šlehačkou, kterou jsme ochutili několika střiky worchesterové omáčky. Dáme do trouby a pečeme asi 30 minut.

Podáváme s brambory nebo kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 17 x
1-
4.53 17 5 1
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Zapékané smažené kuře

Komentáře

  1. kocurek   31.05.2006 | 17:35 | reagovat |

    To musí být šíleně tučné. Smažit na oleji a pak ještě zapékat se šlehačkou...

  2. Lenča   21.05.2006 | 12:49 | reagovat |

    Dnes jsem tento recept dělala a řeknu Vám nic,moc.Jednodušší je řízky usmažit klasickým způsobem,potom je dát do pekáčku s trochou másla,stčit do vyhřáté trouby a chvíli nechat.Výsledek je naprosto stejný,rychlejší a levnější.

  3. Jaroslava Oumarová   09.02.2006 | 12:13 | reagovat |

    Tohle kuře dělám často a naše holky se po něm můžou utlouct.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web