Autor:

Papoušková buchta

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vejce 3 ks
Hnědý cukr
Nebo : 1,5 hrnku cukru
1 hrnek
Olej 1 hrnek
Mléko 1,5 hrnek
Hnědý rum 1/2 hrnek
Prášek do pečiva 1 balení
Kokos 1 hrnek
Hladká mouka 2,5 hrnek
Potravinářské barvivo
3 různé barvy
3 balení
Citronová poleva 1 balení
Papoušková buchta

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

1. Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny.
2. Přidáme olej, mléko, rum, mouku smíchanou s kypřícím práškem a kokos.
3. Vzniklé těsto rozlijeme do 3 misek a obarvíme každou zvlášť jinou barvou (já jsem měla žlutou, modrou, červenou).
4. Vymažeme plech olejem a vysypeme kokosem (použila jsem barevný kokos).
5. Žluté těsto rozetřeme po celém povrchu a poté dáváme střídavě červené a modré těsto.
6. V předem vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut.
7. Na vychladlou buchtu nalijeme citronovou polevu a ještě můžeme posypat kokosem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jste dobrá kuchařka? Zkuste recept na oříškovou baklavu Články z

Komentáře k receptu: Papoušková buchta

Komentáře

  1. iva   17.10.2015 | 14:59 | reagovat |

    dobry den ja mam recept že misto barviva přidam sačky pudingu
    :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web