Autor:

Zapékaná kolínka s houbami

Střední
Ingredience
Těstoviny 200 g
Žampiony 150 g
Sádlo 5 lžíce
Kmín 1 lžička
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Kolínka uvaříme ve dvou litrech osolené vody, slijeme a vsypeme do kastrolu, kde jsme na sádle podusili houby s kmínem. Smícháme, přidáme utřený česnek, sekanou petrželku, povrch pokapeme sádlem a v troubě 20 minut zapékáme. Chutnají se salátem z kysaného zelí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Zapékaná kolínka s houbami

Komentáře

  1. Anonym   31.05.2007 | 7:29 | reagovat | závadný

    Včera jsem dělala s čerstvými houbami (hřiby a kováři - už rostou ) a slaninkou místo sádla .Mňamka.

  2. Eva Němcová   30.05.2007 | 11:59 | reagovat | závadný

    Pamatuji se, že jsme je měli s liškami...Jo,JO kde jsou ty časy...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web