Autor:

Kolínka se zelím a nivou

Střední
Ingredience
Těstoviny
Velká kolínka
500 g
Uzené maso - vařené
(Ze žebírek, libový bůček apod.)
250 g
Sýr Niva 200 g
Sterilované zelí
Malá
1 sklenice
Vejce 3 ks
Mléko 1 dl
Sůl 1 lžička
Tuk  
Strouhanka  
Kolínka se zelím a nivou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat, překrájíme ho na menší kousky.

Maso, zelí a větší část nivy promícháme s kolínky, vsypeme na vysypaný a vymazaný pekáč, zasypeme zbytkem sýra. Vejce rozšleháme s mlékem a směs zalijeme, pečeme v troubě dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Kolínka se zelím a nivou

Komentáře

  1. Verča   14.08.2011 | 18:05 | reagovat | závadný

    to zelí se nemá vařit?jen zapect v troubě? :-\

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web