Autor:

Zapečený květák s uzeným kolínkem

Střední
Ingredience
Květák 1 ks
Brambory 4 ks
Uzené maso 200 g
Smetana 100 ml
Vejce 1 ks
Olej  
Oregáno  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Brambory i se slupkou omyjeme a rozpůlíme. Květák krátce povaříme a posekáme. Na alobal kápneme olej, na každý kousek alobalu položíme 2-4 dílky brambor, osolíme, posypeme oreganem, navršíme sekaný květák smíchaný s kostkami uzeného.

Polijeme smetanou s vejcem, uzavřeme do alobalu a pečeme na plechu asi hodinu. Tento pokrm můžeme připravit předem a pak jen vložit do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kaštanové pyré s kaštany pečenými na rozmarýnu Zkuste jedlé kaštany Články z

Komentáře k receptu: Zapečený květák s uzeným kolínkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web