Autor:

Zapečený květák s uzeným kolínkem

Střední
Ingredience
Květák 1 ks
Brambory 4 ks
Uzené maso 200 g
Smetana 100 ml
Vejce 1 ks
Olej  
Oregáno  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Brambory i se slupkou omyjeme a rozpůlíme. Květák krátce povaříme a posekáme. Na alobal kápneme olej, na každý kousek alobalu položíme 2-4 dílky brambor, osolíme, posypeme oreganem, navršíme sekaný květák smíchaný s kostkami uzeného.

Polijeme smetanou s vejcem, uzavřeme do alobalu a pečeme na plechu asi hodinu. Tento pokrm můžeme připravit předem a pak jen vložit do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Skvělé odlehčující víkendové recepty: Králík, řepa a coleslaw Články z

Komentáře k receptu: Zapečený květák s uzeným kolínkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web