Zapečený květák s uzeným kolínkem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák
    • 4
      ks brambory
    • 200
      g uzené maso
    • 100
      ml smetana
    • 1
      ks vejce
    • olej
    • oregáno
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory i se slupkou omyjeme a rozpůlíme. Květák krátce povaříme a posekáme. Na alobal kápneme olej, na každý kousek alobalu položíme 2-4 dílky brambor, osolíme, posypeme oreganem, navršíme sekaný květák smíchaný s kostkami uzeného.
2
Polijeme smetanou s vejcem, uzavřeme do alobalu a pečeme na plechu asi hodinu. Tento pokrm můžeme připravit předem a pak jen vložit do trouby.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.