Autor:

Zapečený květák s uzeným kolínkem

Střední
Ingredience
Květák 1 ks
Brambory 4 ks
Uzené maso 200 g
Smetana 100 ml
Vejce 1 ks
Olej  
Oregáno  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Brambory i se slupkou omyjeme a rozpůlíme. Květák krátce povaříme a posekáme. Na alobal kápneme olej, na každý kousek alobalu položíme 2-4 dílky brambor, osolíme, posypeme oreganem, navršíme sekaný květák smíchaný s kostkami uzeného.

Polijeme smetanou s vejcem, uzavřeme do alobalu a pečeme na plechu asi hodinu. Tento pokrm můžeme připravit předem a pak jen vložit do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Zapečený květák s uzeným kolínkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web