Autor:

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Střední
Ingredience
Těstoviny
(Mašle, roury, kolena, nebo mušle)
1/2 balíček
Tuňák - ve vlastní šťávě
Malá
1 plechovka
Nakládaná kukuřice 1/2 plechovka
Žampionová polévka v sáčku 1 balíček
Cornflakes
Kukuřičné
 
Sýr 100 g
Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Dáme vařit těstoviny do mírně osolené vroucí vody do poloměkka. Mezitím si připravíme polévku podle návodu na sáčku s tím rozdílem, že jí uděláme hustší a poloviční množství vody nahradíme mlékem. Vzniklou hustou polévku a uvařené těstoviny smícháme spolu se sterilovanou a scezenou kukuřicí a strouhaným sýrem.

Vše dáme do nevymazané zapékací mísy a celý povrch posypeme slabou vrstvou corn flakes lupínků. Zapékáme krátce v předehřáté troubě na asi 180 °C, až mají lupínky zlatavou až světle hnědou barvu. Ihned podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Komentáře

  1. Martina   05.09.2006 | 7:05 | reagovat |

    Kam a kdy s tím tuňákem?:-))) Ale jinak to vypadá dobře!:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web