Autor:

Zapečené broskve

Snadné
Ingredience
Broskve 4 ks
Mléko 150 ml
Sladká smetana 150 ml
Vejce 1 ks
Vanilkový cukr
Škrobová moučka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Broskve oloupeme, rozkrojíme na poloviny a vyjmeme pecku. V misce důkladně rozmícháme mléko, smetanu, vejce, vanilku a škrobovou moučku. Půlky ovoce naskládáme do vhodné zapékací misky a zalijeme smetanovou směsí. Při nižším středním výkonu zapékáme cca 10 minut, až směs zhoustne. Podáváme teplé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Zapečené broskve

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web