Autor:

Zapečené broskve

Snadné
Ingredience
Broskve 4 ks
Mléko 150 ml
Sladká smetana 150 ml
Vejce 1 ks
Vanilkový cukr
Škrobová moučka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Broskve oloupeme, rozkrojíme na poloviny a vyjmeme pecku. V misce důkladně rozmícháme mléko, smetanu, vejce, vanilku a škrobovou moučku. Půlky ovoce naskládáme do vhodné zapékací misky a zalijeme smetanovou směsí. Při nižším středním výkonu zapékáme cca 10 minut, až směs zhoustne. Podáváme teplé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Zapečené broskve

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web