Autor:

Zapečené broskve

Snadné
Ingredience
Broskve 4 ks
Mléko 150 ml
Sladká smetana 150 ml
Vejce 1 ks
Vanilkový cukr
Škrobová moučka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Broskve oloupeme, rozkrojíme na poloviny a vyjmeme pecku. V misce důkladně rozmícháme mléko, smetanu, vejce, vanilku a škrobovou moučku. Půlky ovoce naskládáme do vhodné zapékací misky a zalijeme smetanovou směsí. Při nižším středním výkonu zapékáme cca 10 minut, až směs zhoustne. Podáváme teplé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Zapečené broskve

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web