Žampióny ve vinném těstíčku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g čerstvé žampiony (Nebo 400 g sterilizovaných)
    • 100
      ml mléko
    • 100
      ml bílé víno
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • polohrubá mouka
    • tuk (Na smažení)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vína, mléka, vajec, soli a polohrubé mouky připravíme husté těstíčko jako na kapání. Očištěné, oloupané a osolené žampióny máčíme v těstíčku a smažíme na tuku dozlatova. Usmažené podáváme s tatarskou omáčkou.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Boban
    Boban |

    19. 11. 2010 15:04

    Vřele doporučuji!!!

  • Petra Marková
    Petra Marková |

    6. 9. 2009 14:14

    Opravdu vynikající! Jen si myslím, že toho těstíčka není potřeba tolik. Minimálně přes půlku jsem vylila.

  • bara
    bara |

    28. 9. 2007 13:58

    Delala jsem k veceri a moc dobre, krome tatarky se hodi i ruzne dresinky z kysane smetany apod.Doporucuji.

  • Zdenka
    Zdenka |

    6. 4. 2005 13:47

    Vyzkoušela jsem a je to dobré. Všem nám moc chutnali.