Autor:

Zadělávaný vepřový jazyk

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Vepřový jazyk)
4 ks
Sladká smetana
(Kelímek)
1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Cibule  l
Mrkev 1 ks
Celer 1/2 ks
Muškátový květ  špetka
Sůl  
Máslo
(Oříšek)
 
Citronová kůra 1 ks
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Omyté jazyky dáme vařit spolu s očištěnou zeleninou a cibulí a solí. Měkké jazyky očistíme, oddělíme podjazyčí, oloupeme a nákrájíme na široké nudle spolu s uvařenou zeleninou. Vývar svaříme na polovinu, zahustíme smetanou smíchanou s moukou a provaříme asi 30 minut.

Do provařené omáčky vložíme maso se zeleninou, dochutíme citronovou kůrou, muškátovým květem, pepřem a solí. Necháme znovu přejít var a zjemníme máslem.

Podáváme s houskovým knedlíkem nebo jemnými noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Zadělávaný vepřový jazyk

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Horoskop na další týden: Krysy čeká pokušení, Tygry nečekané peníze Horoskop na další týden: Krysy čeká pokušení, Tygry nečekané peníze
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web