Autor:

Vykrajované chleby

Snadné
Ingredience
Chleba 4 ks
Vejce 4 ks
Šunka 200 g
Tvrdý sýr 200 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rajčata 2 ks
Paprika 2 ks
Kečup - jemný 1 lžíce
Rostlinný olej

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Vykrojíme středy krajíců. Na malé kostky nakrájíme šunku a sýr, přidáme je do rozmíchaných vajec, osolíme a opepříme. Na pánev s rozpáleným tukem vložíme okraje krajíců. Do nich vlijeme směs z vajec a přikryjeme vykrojenými středy. Postupně osmažíme z obou stran a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Trhanec s jablky a rozinkami Svátky jara den po dni. Ty nej velikonoční recepty - díl I. Články z

Komentáře k receptu: Vykrajované chleby

Komentáře

  1. Irena Bartošová   28.11.2008 | 12:12 | reagovat | závadný

    Taky to dělám, ale místo šunky potřu vykrojený střed chleba dobrou paštikou. Tak to zkusím vyzkoušet i s tou šunkou.

  2. Maruš   25.08.2006 | 18:58 | reagovat | závadný

    Marsí,Vy si v kuchyni dovedete vyhrát :-)) Může to vypadat hezky.Já znám něco podobného se salámem a sýrem.Ze silnějšího plátku salámu a tvrdého sýra se vykrojí formičkou kolečko a prohodí se to.Sýrové kolečko do salámu a salámové do sýru.Obalí se jako řízek a smaží.

  3. Marsí   22.08.2006 | 14:04 | reagovat | závadný

    Dámy prubla jsem to, ale trochu jinak. Občíhla jsem to z časáku. Do středu jednoho krajíčku toustového chleba jsem větší srdíčkovou formičkou vykrojila to srdíčko, vykrojený krajíc jsem pak dala na olejem pomazanou pánev a do prostřed krajíce do toho vykrojeného srdíčka jsem nalila rozšlehané osolené vajíčko. Je to super a dobře to vypadá. Dá se to i při troše dobré vůle obrátit. Zkoušela jsem to i s volím okem ( tedy nerozšlehaným vejcem), ale musí se to smažit moc pomalu, aby se to nepřičmoudlo a ten žloutek se dlouho propéká.

  4. Eva   11.08.2006 | 19:02 | reagovat | závadný

    A kečup se dává do "těsta" nebo se jím výtvor ochutí až po osmažení?

  5. Magda   11.08.2006 | 17:38 | reagovat | závadný

    Ty rajčata a papriky použijeme jako oblohu?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web